Black Duck art-cafe | Βγαίνουμε στην Πλατεία Καρύτση

Στη λίστα των αγαπημένων μου café το Black Duck σίγουρα θα διεκδικούσε την πρωτιά, με την αξία του. Πρόκειται για ένα πανέμορφο art café, στην Πλατεία Καρύτση. Η ξεχωριστή διακόσμηση τόσο στο χώρο του café, με το bar και το πιάνο αλλά και στο χώρο του εστιατορίου δημιουργούν ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Στο χώρο του Black Duck διοργανώνονται πολύ συχνά εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις. Επίσης, θέλω να αναφέρω ότι το Black Duck έχει αναλάβει και εκδοτική δραστηριότητα.  Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τρεις εκδόσεις: τις «Καραμέλες Βουτύρου» με προσωπικές ιστορίες, το «Ένα Προσωπικό Θέατρο Σκιών» με αφορμή τον λαϊκό του ήρωα και η τρίτη με τίτλο «Προσωπογραφίες». Τα βιβλία αυτά χαρίζονται σε θαμώνες και επισκέπτες του χώρου. Στο υπόγειο του café υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου πωλούνται χειροποίητες δημιουργίες.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα υπέροχα τσάγια που προσφέρει το μαγαζί. Εγώ επέλεξα πράσινο τσάι με περγαμόντο, εσπεριδοειδή και χαμομήλι συνοδευμένο από μια φέτα κεϊκ βανίλια (4,30 ευρώ).  Σίγουρα θα ήθελα να επισκεφθώ το Black Duck και κάποιο βράδυ, για να απολαύσω το ποτό μου με τη ζωντανή μουσική από το πιάνο.

Tip:Η gallery του Black Duck παρουσιάζει έκθεση ψηφιδωτού της Λαμπρινής Παπαδάτου από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου 2013.

Ετυμηγορία : Το καλύτερο café στην Πλατεία Καρύτση και με διαφορά παρακαλώ!

Κουζίνα: μεσογειακή/ ελληνική δημιουργική

Περισσότερες πληροφορίες για το Black Duck Multiplate

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
5'
46 - 38
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;