Wagamama | Ιαπωνική κουζίνα στο Golden Hall

Ο βασικότερος λόγος που αξίζει να επισκεφθείτε το Wagamama είναι το menu των 12,5€ στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε ορεκτικό ή γλυκό, ένα κυρίως κι ένα  αναψυκτικό. Το menu ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη και είναι μια πολύ καλή value for money πρόταση. Ο δεύτερος λόγος είναι αν έχετε πάει στο Golden Hall για ψώνια, έχετε ξεθεωθεί στο περπάτημα πάνω-κάτω τους ορόφους στα μαγαζιά και είστε έτοιμοι να λιποθυμήσετε από την πείνα.  Μην το σκέφτεστε στιγμή!  Τρέξτε να πιάσετε τραπέζι!

Και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον μπορείτε να φάτε είτε με chopsticks, ας ξεφτιλιστούμε και λίγο..  Εξάλλου οι πιθανότητες να πετύχετε γνωστό να τρώει σε διπλανό τραπέζι είναι μηδαμινές!  Το έχω δοκιμάσει ήδη!!! Τώρα αν είστε ξενέρωτοι ή πεινάτε απελπιστικά, αν το ζητήσετε θα σας φέρουν μαχαιροπίρουνο. 

Το εστιατόριο βρίσκεται στον επάνω όροφο του GoldenHall. Ο χώρος είναι ανοιχτός και ιδιαίτερα απλός, με μεγάλα ξύλινα τραπέζια και αναπαυτικά καθίσματα.

 Όσον αφορά το φαγητό, για ορεκτικόεπέλεξα gyoza με κοτόπουλο. Στο πιάτο σερβίρονται πέντε gyoza (σα μικρά πιτάκια) ψημένα στον ατμό με γέμιση κοτόπουλο, λάχανο και κινέζικο μαρούλι. Από κυρίως δοκίμασα yaki soba, το οποίο είναι νούντλς soba με κοτόπουλο, γαρίδες, άσπρο και φρέσκο κρεμμύδι, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, ρίζες φασολιών σόγιας και αυγό. Γαρνίρεται με σουσάμι, τραγανά τηγανητά κρεμμυδάκια και πίκλες ginger.

Και τα δυο πιάτα ήταν αρκετά νόστιμα, στα θετικά επίσης και οι μεγάλες μερίδες!

Ετυμηγορία : Αν είστε στο GoldenHall μια επίσκεψη επιβάλλεται.

Κουζίνα: ιαπωνική
Τιμές: menu 12.50 ευρώ, 10-20 ευρώ/ άτομο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;