Open Coffee LIII | Δες το ζωντανά μέσω live streaming!

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσω live streaming, από το Μουσείο Μπενάκη ακριβώς στις 19:00 το Open Coffee LIII.

Ομιλητές

Ο Αλέξανδρος Φουρλής, Managing Director στο kariera.gr, θα μοιραστεί την βαθιά γνώση που έχει η Careerbuilder Greece για τον χώρο της αγοράς εργασίας, τις τάσεις που διακρίνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Νίκος Μωραϊτάκης, CEO στην Workable, θα μιλήσει για την καλλιέργεια της εταιρικής κουλτούρας σε μία startup, αλλά και για τα εργαλεία που δίνει η Workable ώστε να διευκολύνει μικρές και μεγάλες εταιρείες να διαχειριστούν καλύτερα την διαδικασία αναζήτησης στελεχών.

Η Αλεξάνδρα Σιγάλα, Marketing Director στο Taxibeat θα μιλήσει για την εμπειρία της μετάβασης ενός στελέχους από μία μεγάλη επιχείρηση σε μία startup.

Για το τέλος, υπάρχει μια  ευχάριστη έκπληξη. Από τα πιο εντυπωσιακά νέα της εβδομάδας ήταν η είδηση ότι η Persado, spin-out της Upstream, ολοκλήρωσε ένα νέο κύκλο χρηματοδότησης ύψους 15 εκ. δολαρίων του οποίου ηγήθηκε η Bain Capital. Ο Παναγιώτης Βιτάκης, Vice President Operations της Persado, θα μιλήσει για την εταιρεία και θα μοιραστεί την εμπειρία του εγχειρήματος.

Συμμετοχή και συντονιστής

Η συμμετοχή είναι εξ’ορισμού δωρεάν για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Συντονιστής του Open Coffee LIII θα είναι ο Παναγιώτης Βρυώνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;