Δωρεάν Σεμινάριο για Μεταπτυχιακά σε Ολλανδία - Ευρώπη [Θεσσ/κη]

Το Network Postgraduate Department στα πλαίσια της υποστήριξης των υποψηφίων για Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού διοργανώνει το ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη με τίτλο: “Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Ολλανδία & Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια στην Ευρώπη”.

Εν όψη των επερχόμενων προθεσμιών τον Μάιο του 2013 για Εισαγωγή στα Ολλανδικά Πανεπιστήμια, θα δοθεί έμφαση σε σημαντικές λεπτομέρειες όπως:

  • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται σπουδάζοντας σε Ολλανδικά Α.Ε.Ι και πως γίνεται η σύνδεση με την Αγορά Εργασίας
  • Ποια είναι τα κόστη των Μεταπτυχιακών Σπουδών και ποιες Υποτροφίες προσφέρονται από φορείς σε Ελλάδα και Εξωτερικό
  • Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες σύνταξης των Αιτήσεων για τα Ολλανδικά Πανεπιστήμια και πως γίνεται η διαχείριση μέσω της Ολλανδικής Ακαδημαϊκής Πλατφόρμας Studylink

Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα είστε κατάλληλα ενήμεροι και προετοιμασμένοι ώστε:

  • Να μπορείτε να αξιολογήσετε, να επιλέξετε και να επενδύσετε στα καλύτερα Πανεπιστήμια και προγράμματα Master με βάση τους επαγγελματικούς σας στόχους
  • Να οργανώσετε τις διαδικασίες που απαιτούνται για Εισαγωγή σε Top Μεταπτυχιακά σε Ολλανδία (αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη)
  • Να ανταποκριθείτε εγκαίρως στις κρίσιμες ημερομηνίες για τις αιτήσεις σας ώστε να διασφαλίσετε την εισαγωγή σας στο Μεταπτυχιακό της επιλογής σας

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ο Οδηγός ‘Postgraduate Studies in the Netherlands’ του NETWORK και Βεβαίωση Παρακολούθησης ημερισίου Σεμιναρίου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Senior Career Advisor του Ομίλου NETWORK
κ. Πάνο Πολυχρονιάδη.

To Network σας προτείνει να έχετε προετοιμάσει λίστα με τις ερωτήσεις σας, για να καλυφθεί κάθε σας απορία.

O Πάνος Πολυχρονιάδης, μετά την αποφοίτηση του από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μ. Βρετανία με αντικείμενο Psychology with Economics (member of the British Psychological Society). Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα απέκτησε την πιστοποίηση του Ψυχολόγου από το Υπουργείο Υγείας και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας επελέγη ως Μέλος της Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας του Ελληνικού Στρατού.

Κατόπιν ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε Education Management από το Πανεπιστήμιο του Leceister, ενώ ταυτόχρονα έλαβε και την Πιστοποίηση του καθηγητή Αγγλικής γλώσσας από το Υπουργείο Παιδείας. Λίγα χρόνια μετά, το 1998, έχοντας συμπληρώσει χιλιάδες ώρες διδασκαλίας σε ένα εύρος διδακτικών αντικειμένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο NETWORK, όπου μετά από μια εξέχουσα επιτυχημένη πορεία έχει πλέον θέση Senior Partner και καθήκοντα Managing Director από το 2003.

Συνεχίζοντας τη μετεκπαίδευσή του, το 2008 αποφοίτησε με Distinction από το πρόγραμμα εκπαίδευσης Επαγγελματιών Συμβούλων του Βρετανικού Εκπαιδευτικού Συστήματος και καθημερινά αφιερώνει σημαντικό κομμάτι του χρόνου του σε ατομικές συμβουλευτικές συναντήσεις με εκατοντάδες υποψηφίους για Μεταπτυχιακά Προγράμματα στην Ευρώπη, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Το 2010 απέκτησε άλλον ένα Μεταπτυχιακό τίτλο, του Executive MBA, από το International Hellenic University.

Κάντε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σου!

Το neolaia.gr βρέθηκε σε παλαιότερο σεμινάριο για Μεταπτυχιακές σπουδές σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ελλάδα του Network Postgraduate Department!

Διαβάστε τι προσκομίσαμε από το σεμινάριο αυτό και τις απόψεις μας

Χορηγοί Επικοινωνίας: neolaia.gr και Paso.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;