Το iWatch σύντομα κοντά μας;

Από Irina_def 18 Φεβρουαρίου 2013

Το πιλοτικό στάδιο έχει ξεπεράσει το iWatch, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή της συσκευής.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple για να μη χάσει στη μάχη των εντυπώσεων προσπαθεί να φτιάξει ένα έξυπνο ρολόι και σύμφωνα με το δημοσίευμα, για την ανάπτυξη της έξυπνης συσκευής, έχει επιστρατεύσει 100 ειδικούς.

Την ίδια ώρα, γίνεται αγώνας δρόμου ώστε το iWatch της Apple να κυκλοφορήσει στις αγορές πριν το αντίστοιχο προϊόν της νοτιοκορεατικής Samsung.

Σε μία περίοδο που η Apple δέχεται έντονες κριτικές για την επιβράδυνση της πρωτοπόρας τεχνολογίας της, ο Tim Cook διέψευσε τις φήμες αυτές και υποστήριξε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε μία από τις πιο καρποφόρες περιόδους της ιστορίας της.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες ότι το ρολόι που ετοιμάζει η Apple, θα έχει το ρόλο μίας περιφερειακής συσκευής που θα συνδέεται ασύρματα με το iPhone και θα επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν μερικές λειτουργίες απευθείας από το iWatch.

Τέλος, φημολογείται ότι η νέα φορετή συσκευή θα υποστηρίζει τον φωνητικό βοηθό Siri, ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που να παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ