Το iWatch σύντομα κοντά μας;

Το πιλοτικό στάδιο έχει ξεπεράσει το iWatch, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή της συσκευής.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple για να μη χάσει στη μάχη των εντυπώσεων προσπαθεί να φτιάξει ένα έξυπνο ρολόι και σύμφωνα με το δημοσίευμα, για την ανάπτυξη της έξυπνης συσκευής, έχει επιστρατεύσει 100 ειδικούς.

Την ίδια ώρα, γίνεται αγώνας δρόμου ώστε το iWatch της Apple να κυκλοφορήσει στις αγορές πριν το αντίστοιχο προϊόν της νοτιοκορεατικής Samsung.

Σε μία περίοδο που η Apple δέχεται έντονες κριτικές για την επιβράδυνση της πρωτοπόρας τεχνολογίας της, ο Tim Cook διέψευσε τις φήμες αυτές και υποστήριξε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε μία από τις πιο καρποφόρες περιόδους της ιστορίας της.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες ότι το ρολόι που ετοιμάζει η Apple, θα έχει το ρόλο μίας περιφερειακής συσκευής που θα συνδέεται ασύρματα με το iPhone και θα επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν μερικές λειτουργίες απευθείας από το iWatch.

Τέλος, φημολογείται ότι η νέα φορετή συσκευή θα υποστηρίζει τον φωνητικό βοηθό Siri, ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που να παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;