Οι Σουβλάκες | Το καλύτερο σουβλάκι στη Ν. Φιλαδέλφεια

Παρασκευή βράδυ, έχουμε πάει ήδη τη βόλτα μας για ένα χαλαρό ποτό και η όρεξή μας έχει ανοίξει. Το στομάχι μας επιθυμούσε κάτι εύκολο και γρήγορο. Η απόφαση δεν άργησε να παρθεί. Καταλήξαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα από τα αγαπημένα μας σουβλατζίδικα, στους «Σουβλάκες». Είναι ένα σχετικά καινούριο μαγαζί, το οποίο επισκεπτόμαστε συχνά εγώ και η παρέα μου, αφού έχει τρελάνει τον ουρανίσκο μας  και ικανοποιεί απόλυτα τις γευστικές μας απαιτήσεις.

Ένας χώρος μικρός, όμορφος και παιχνιδιάρικος, αφού οι τοίχοι του είναι σαν τους μαυροπίνακες των σχολείων και ο κάθε πελάτης μπορεί να γράψει ή να ζωγραφίσει ότι του σκαρφιστεί. Τα μικρά τραπεζάκια περιμένουν τους πελάτες τους για να τους «φιλέψουν» την αγαπημένη αμαρτωλή τους συνήθεια.

Η ποιότητα του φαγητού είναι άριστη. Το σουβλάκι είναι πεντανόστιμο και οι «Σουβλάκες» σου δίνουν τη δυνατότητα να το συνοδεύσεις με μια από τις περίεργες σως που σου παρέχουν, όπως σως γιαουρτού, φέτας ή πικάντικη. Επίσης έχουν και ασυνήθιστα σουβλάκια, όπως με μανιτάρια ή χαλούμι.   Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα στοιχείο στο οποίο στερούν, αν και για κάποιους δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Δεν σερβίρουν γύρο κοτόπουλο ή χοιρινό, παρά μόνο καλαμάκι κοτόπουλο και καλαμάκι χοιρινό. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί, γιατί και τα δυο είδη που παρέχουν είναι εξαιρετικά.

Εκτίμηση: Οικονομικό σουβλάκι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άψογο σέρβις.

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη 

Διαβάστε περισσότερα για τους Σουβλάκες 

Κάνε “Like” στην καινούργια μας σελίδα στο Facebook αν θέλεις να μαθαίνεις και να σχολιάζεις τα αγαπημένα σου στέκια. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;