Ράδιο Αρβύλα | Οne love για τον φίλο τους, Αντώνη Παραρά

Από Irina_def 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρέτισε το κοινό της εκπομπής του με ένα βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη του, Αντώνη Παραρά.

«Εννοείται ότι δεν τον έχουμε ξεχάσει ποτέ και είναι στην καρδιά και στο μυαλό μας. Είναι αυτή η περίοδος που τον θυμόμαστε τον φίλο μας τον Αντώνη…», είπε ο Αντώνης Κανάκης και έκλεισε με ένα συγκινητικό βίντεο υπό τους ήχους του Bob Marley  και τον στίχο: «Οne love, one heart, let’s get together and feel allright».

Ο Αντώνης Παραράς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την εκπομπή «Κομφούζιο» στην ΕΤ-3 (και εν συνεχεία στο STAR), στην οποία συμμετείχαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 30 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν.στη μνήμη του αδικοχαμένου τους φίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ