Μοναδικά Cocktails στο


Σάββατο βράδυ, ήθελα να αποφύγω την κίνηση και την πολυκοσμία του κέντρου έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάω στο J Cocktail Bar στην Κηφισιά. Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του με εντυπωσίασε αρκετά μπορώ να πω. Το “dark-look” μοτίβο του μαγαζιού, δίνει μια ξεχωριστή άποψη και φυσικά το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα μαγαζιά στην περιοχή. Με το που μπεις μέσα το μάτι σου πέφτει στην τεράστια κάβα με τα κρασιά πίσω από το Bar.

Δοκίμασα πολλά και διαφορετικά Cocktails, άλλα ήταν καυτερά (Red Hot Chili Peppers), άλλα πικρά και άλλα γλυκά. Προτίμησα να πάρω ένα Passion Mojito, το οποίο είναι το αγαπημένο μου Cocktail. Μου ήρθε σε ένα μεγάλο ποτήρι με πραγματικό φρούτο passion μέσα, κάτι που δεν συνηθίζετε στα περισσότερα “cocktail-bars” που έχω επισκεφτεί.  Το “J” έχει έναν πολύ μεγάλο κατάλογο με Special Cocktails τον όποιο επιτελείτε ο Γιάννης Κοροβέσης. Το απλό Cocktail κοστίζει 8€ και το Special 9,5€.

Η πολύ ωραία μουσική, τα πολύ ωραία ποτά συνέθεσαν μια πολύ ωραία νύχτα για αυτό και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;