Μέντα café | Το πιο cozy café της Κηφισιάς

Μετά από μια χαλαρή βόλτα στα στενάκια και στα πλακόστρωτα πεζοδρόμια της Κηφισιάς, ανακάλυψα ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό διώροφο οίκημα, στο χώρο του οποίου φιλοξενείται ένα υπέροχο café, η Μέντα! Περνώντας τη σιδερένια πόρτα, βρέθηκα σε μια πανέμορφη αυλή, καλά κρυμμένη μέσα στα δέντρα και τα λουλούδια. Το σκηνικό συνέθεταν παγκάκια, μικρά φαναράκια σκορπισμένα στο χώρο και ένα υπέροχο μπαλκονάκι περιστοιχισμένο από επιβλητικές μαρμάρινες κολώνες. Η αυλή ενδείκνυται κυρίως, για ηλιόλουστες ημέρες για ατελείωτο χουζούρεμα και κουβεντούλα.

Ο εσωτερικός χώρος είναι εξίσου περιποιημένος και ζεστός. Λίγα τραπεζάκια, πέτρινοι τοίχοι, πάτωμα σε στιλ σκακιέρας, άνετοι καναπέδες και πολυθρόνες για πιο prive συζητήσεις. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως έστω και αν ο χώρος είναι μικρός, όλοι οι πελάτες είναι διακριτικοί, μιλούν και γενικά συμπεριφέρονται σε χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε στο καφέ να επικρατεί μια ήρεμη και γαλήνια αύρα που σε συνδυασμό με την υπέροχη τζαζ μουσική καταστούν τη Μέντα ιδανικό μαγαζί, για πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης.

Στα θετικά ακόμα θα ήθελα να αναφέρω πως στον εσωτερικό χώρο του καφέ
απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα. Πόσο χαίρομαι όταν πηγαίνω σε καταστήματα, οφείλω να ομολογήσω πως έχουν αυξηθεί τελευταία, και υπάρχουν επιχειρηματίες που σέβονται τους νόμους και τους πελάτες. Για τους καπνίζοντες έχουν διαμορφώσει έναν ειδικό χώρο/ αίθριο στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος, ο οποίος είναι κλειστός και θερμαίνεται με σόμπες. Για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος!

Ετυμηγορία: Να πάτε οπωσδήποτε!

Τιμές: καφέδες 3,00-4,50 ευρώ // Ποτό: 6,00-7,00 ευρώ

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;