Φοιτητές του ΤΕΙ Ναυπάκτου χάκαραν την ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας

Φοιτητές από το ΤΕΙ ΜεσολογγίουΠαράρτημα Ναυπάκτου για λόγους διαμαρτυρίας σχετικά με την μετακίνηση του Ιδρύματος αρχικά στην Άρτα και μετά στην Πάτρα (σχέδιο Αθηνά), προέβησαν σε deface της ιστοσελίδας του Δήμου Ναυπακτίας.

Το deface της ιστοσελίδας έγινε στις 17:00 το απόγευμα με το παρακάτω κείμενο:

Αποποίηση ευθυνών και μερικές λεπτομέρειες.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι για αυτή την κίνηση δεν μας παρότρυνε κανείς πέρα από τους εαυτούς μας και δεν είχαμε σκοπό να βλάψουμε την ιστοσελίδα του δήμου. Θέλαμε μόνο να ακουστεί η φωνή μας.

Τα αρχεία του nafpaktos.gr δεν έχουν υποστεί καμία αλλοίωση, πρόσβαση αποκτήσαμε μέσω της βάσης δεδομένων όπου ο διαχειριστής μπορεί να διαπιστώσει ότι έχουμε τον χρήστη μας (και ελπίζουμε απλά να τον διαγράψει χωρίς να εγκαθιστά το wordpress ξανά από την αρχή χωρίς λόγο).

Ποιοί και γιατί.

Είμαστε φοιτητές του ΤΕΣΥΔ, ναι αυτοί οι ρεμπεσκέδες και τα ρεμάλια όπως μας χαρακτηρίζουν μερικοί από τους ντόπιους. Είμαστε τα παιδιά που έπρεπε να τους κάνουν περήφανους και χαρούμενους με το πόσο ψηλά έχουμε ανεβάσει την Ναύπακτο τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είμαστε οι άνθρωποι που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς παρά τα οικονομικά προβλήματα μας προσπαθούμε να πάρουμε ένα πτυχίο για να μείνουμε άνεργοι στην τελική… με ελπίδες μόνο, για επαγγελματική αποκατάσταση όπως οι περισσότεροι νέοι σήμερα. NC

Γιατί το κάναμε;

Το πρόβλημα είναι εμφανές. Το ΤΕΣΥΔ βρίσκεται εδώ από το 2004 σε κτήρια που όχι μόνο δεν καλύπτουν τις ανάγκες του, αλλά προκαλούν και προβλήματα. Από τότε έχουν αλλάξει αρκετοί δήμαρχοι, αρκετοί μητροπολίτες και αρκετές κυβερνήσεις και φυσικά λύση δεν βρέθηκε ακόμα.

Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα κοντέψαμε να βρεθούμε στον δρόμο, λεφτά δεν υπήρχαν, χτύπησε και η καταραμένη η κρίση με αποτέλεσμα το ΤΕΙ Μεσολογγίου να φάει μία μείωση στη χρηματοδότηση του από το Υπουργείο Παιδείας της τάξης του 50%. Ευτυχώς με τις “ενοχλητικές” πορείες ο δήμος ξύπνησε και είπε να βάλει ένα χεράκι στα οικονομικά μας προβλήματα. NC

Και φτάνουμε στο 2013. Εφαρμογή σχεδίου ΑΘΗΝΑ. Πολλά τμήματα στην επαρχία μαζί και το ΤΕΣΥΔ μετακινούνται. Πιο συγκεκριμένα το ΤΕΣΥΔ θα πάρει δρόμο για την Άρτα ή για την Πάτρα και εμείς τα ρεμάλια οι φοιτητές θα γίνουμε “μηχανικοί πληροφορικής” (ουαου, φοβερό έ;). Όταν με το κακό γίνει αυτό, η Ναύπακτος το ΜΟΝΟ κέρδος που θα έχει θα είναι από τον τουρισμό και δεν είναι και πολύ μεγάλα τα ποσοστά όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι. Δεν θέλουμε να φύγουμε, αγαπάμε αυτή την πόλη μην την αφήσετε να χάσει και το ΤΕΙ. Ήδη έχασε πολλά.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;