Chez Lucien | Γαλλική κουζίνα στα Άνω Πετράλωνα

Η γαλλική κουζίνα είναι ιδιαίτερη, κυρίως για τις υπέροχες και λεπτές γεύσεις που διαθέτει. Το Chez Lucien στα Πετράλωνα, σερβίρει αμιγώς γαλλική κουζίνα είτε a la carte, είτε ένα menu τριών πιάτων στα 25€.

Ήθελα από καιρό να το επισκεφθώ κι επιτέλους βρήκα την ευκαιρία! Ο χώρος είναι ιδιαίτερα μικρός κι απλός. Μεγάλα ξύλινα τραπέζια που υποχρεωτικά τα μοιράζεσαι με άλλους.  Δεν είναι απαραιτήτως κακό, απλά μην το προτιμήσετε σε περίπτωση που σχεδιάζεται ένα ρομαντικό γεύμα με τον/την αγαπημένη σας. Η μόνη διακοσμητική πινελιά βρίσκεται στο ταβάνι.. όπου είναι κρεμασμένα ανάποδα ένα τραπέζι με μερικές καρέκλες.

Αποφάσισα να επιλέξω το menu των τριών πιάτων, για να έχω μια πιο πλήρη εικόνα της κουζίνας του Chez Lucien.  Από ορεκτικά δοκίμασα γαλλική κρεμμυδόσουπα, κυρίως φραγκόκοτα με πατάτες ωγκρατέν και επιδόρπιο “pyramde de fraises”. Οι γεύσεις δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν και τα πιάτα ήταν ελαφρώς βαριά, ειδικά οι πατάτες. Για το service θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία, καθώς ήταν δύο ευγενέστατες οικοδέσποινες που μας εξυπηρέτησαν άψογα και μας έκαναν να αισθανθούμε άνετα και οικεία, σα να έχουμε πάει επίσκεψη σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όσον αφορά το φαγητό, αν θέλετε να δοκιμάσετε γαλλική κουζίνα για πρώτη φορά, θα συνέστηνα να επισκεφθείτε καλύτερα το Polly Maggoo, στο Μεταξουργείο.

Ετυμηγορία: Προσωπικά δεν ξετρελάθηκα! Είναι από τα μαγαζιά που δε θα επισκεπτόμουν ξανά! Από εκεί και πέρα το αφήνω στην κρίση του καθενός!

Κουζίνα: γαλλική
Τιμές: 20-25 ευρώ το άτομο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;