Το Ρακομελιό | Ένα

Είναι μια πολύ ωραία πρόταση συνήθως, όταν ο καιρός είναι κρύος και βροχερός, δεν έχεις και την κατάλληλη διάθεση να βγεις έξω από το σπίτι σου. Από την άλλη, εμένα, κάτι τέτοιες μέρες μου αρέσει να πηγαίνω με την παρέα μου σε κουτουκάκια για κρασί και ρακόμελα, να ζεσταθεί λίγο το μέσα μας. Ο προορισμός μας για απόψε ήταν το Ρακομελιό στο Ν. Ηράκλειο. Είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτό το μαγαζί και έτσι πήγα προετοιμασμένη, έχοντας κλέισει τραπέζι.

Είναι ένας ζεστός χώρος, με απλή αλλά όμορφη διακόσμηση σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον. Στο εσωτερικό του μαγαζιού, αλλά και στην αυλή του, υπάρχουν πολλά μικρά τραπεζάκια, τα οποία περιμένουν του θαμώνες τους αλλά και τις νέες τους παρέες.

Οι μουσικές επιλογές δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες πέρα από ροκ και έντεχνα ακούσματα. Ίσως ο πιο σωστός συνδιασμός για να απολαύσουμε το ρακόμελο και το οινόμελο που παραγγείλαμε. Βέβαια, τίποτα δεν κατεβαίνει ξεροσφύρι, γι αυτό και τα συνδιάσαμε με μια μικρή ποικιλία, η οποία περιλάμβανε κεμπάπ,λουκάνικο, τηγανιά, πατάτες φούρνου και πατατοσαλάτα. Ήταν τόσο γευστικό που κόντευα να τη φάω μόνη μου!

Οι τιμές στο Ρακομελιό , είναι φυσιολογικές. Περίπου 10-15ευρώ το άτομο, αν σκεφτείς πως η μικρή ποικιλία έχει 12 ευρώ και τα μικρά καραφάκια ρακόμελο-οινόμελο 7-8 ευρώ. Αξίζει!

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη 

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;