Bollywood restaurant | Ινδική κουζίνα στο Γκάζι

Η Ινδική κουζίνα είναι μεγάλη αδυναμία. Οι έντονες γεύσεις, τα καρυκεύματα, τα πικάντικα πιάτα, οι υπέροχες μυρωδιές και η πρωτότυπη διακόσμηση έχουν τοποθετήσει το Bollywood στην κορυφή των επιλογών μου! Ίσως το καλύτερο concept σε εστιατόριο που έχω επισκεφθεί, ever! Ο χώρος που στεγάζεται το Bollywood  παλαιότερα ήταν συνεργείο αυτοκινήτων. Οι ιδιοκτήτες είχαν τη φοβερή ιδέα να μην ‘πειράξουν’ το χώρο, αλλά να τον εμπλουτίσουν με στοιχεία της Ινδικής κουλτούρας.

Και για να εξηγηθώ.. Οι τοίχοι διατηρούν ακόμα τα χρώματα του συνεργείου. Το κλασικό κόκκινο χρώμα με την μπλε γραμμή, συνδυασμένο με τεράστιες προσωπογραφίες παραδοσιακά ντυμένων Ινδών. Πόσο εκπληκτική ιδέα! Τα τραπέζια είναι χαμηλά.. βαρέλια, ενώ τα καθίσματα είναι τεράστιες μαξιλάρες για να μπαίνουμε εντελώς σε Indian mood.

Γενικότερα η διακόσμηση είναι απίστευτη, από τη συνολική εικόνα του εστιατορίου έως την παραμικρή λεπτομέρεια! Πολύ εντυπωσιακή είναι και η είσοδος του καταστήματος, με την τεράστια ξύλινη σκαλιστή πόρτα και το παραδοσιακό ινδικό ποδήλατο.

Όσον αφορά το φαγητό, όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν πάρα πολύ νόστιμα! Συγκεκριμένα επιλέξαμε cheese naan (3 ευρώ), οι πίτες έχουν την τιμητική τους στα ινδικά εστιατόρια, οπωσδήποτε να δοκιμάστε κάποια. Συνεχίσαμε με vegetable samosa (3,80 ευρώ) που είναι πιτάκια γεμιστά με λαχανικά και chicken pakora (5 ευρώ), πικάντικες μπουκιές κοτόπουλου. Από τα κυρίως επιλέξαμε malai chicken tikka (9 ευρώ), ψητό κοτόπουλο με γιαούρτι και chicken tikka (8 ευρώ), μπουκιές κοτόπουλου μέσα σε πικάντικη σάλτσα και τα συνοδέψαμε με safran pulao (4 ευρώ), ρύζι αρωματισμένο και χρωματισμένο με σαφράν .

Στο service χωλαίνουν λίγο, αλλά είναι κάτι που σίγουρα επιδέχεται βελτίωση!

Tip1: Μην παραλείψετε να ξεκινήσετε το γεύμα σας με κάποιο cocktail ή lassi! Το lassi είναι ένα παραδοσιακό ινδικό ρόφημα που παρασκευάζεται από γάλα και γιαούρτι, ζάχαρη, φρούτα και διάφορα μπαχαρικά και μυρωδικά.

Ετυμηγορία: Εννοείται ότι θα πάτε! Δεν το διαπραγματεύομαι.

Κουζίνα: Ινδική κουζίνα
Τιμές: 10-15 ευρώ το άτομο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;