Jack is back!

Στο τέλος της εβδομάδας που μας πέρασε ανακοινώθηκε επίσημα πλέον ότι το καλοκαίρι του 2015 –εδώ κοντά σαν να λέμε- θα δούμε στις σκοτεινές αίθουσες την 5η ταινία της σειράς ‘Οι Πειρατές της Καραϊβικής’.

Η Disney ανέθεσε στον Jeff Nathanson να γράψει το σενάριο, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται να δουλέψει πάνω σε ένα πρώτο σκριπτ που πριν από αρκετούς μήνες είχε παραδώσει στους παραγωγούς ο Terry Rossio, ή αν θα ξαναγράψει την ιστορία από την αρχή.

Σύντομα μετά τη δημοσίευση αυτών των πληροφοριών επισημοποιήθηκε και η συμμετοχή του Johny Depp στον –λατρεμένο όσες φορές κι αν τον δούμε- ρόλο του Τζακ Σπάροου, με τον οποίο να θυμίσω κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Ως προς το υπόλοιπο cast δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια πληροφορία. Ο Orlando Bloom ωστόσο δήλωσε πριν λίγο καιρό ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάποια μελλοντική συνέχεια των Πειρατών, οπότε τον κόβω να είναι από τους πρώτους που θα υπογράψουν, ενώ η Keira Knightley έχει δηλώσει ότι ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για την ίδια αλλά τρεις ταινίες είναι αρκετές.

Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει κάποια έκπληξη στο casting, γιατί –κακά τα ψέματα- οι τρεις πρώτες ταινίες ήταν μακράν καλύτερες από την συμπαθητική τέταρτη, από την οποία λίγο πολύ σε όλους έλειψαν οι υπόλοιποι δύο βασικοί πρωταγωνιστές.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα στο Πουέρτο Ρίκο.

Περισσότερα προσεχώς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;