30 Something | Ένα διαφορετικό cocktail bar στο Χαλάνδρι

Παρασκευή  βράδυ και έπρεπε να προετοιμαστούμε δυναμικά για το Σαββατοκυρίακο που μας έρχεται. Ο προορισμός μας για απόψε ήταν το Χαλάνδρι. Κοντοσταθήκαμε στην πλατεία του Αγ. Νικολάου και εντοπίσαμε ένα μαγαζί το οποίο όσες φορές κι αν έχουμε περάσει από το συγκεκριμένο σημείο, δεν το είχαμε παρατηρήσει, μιας και είναι σχετικά αποκομμένο από τα υπόλοιπα. Παρ’ όλα αυτά, είδαμε αρκετό κόσμο να μπαινοβγαίνει και είπαμε να μπούμε κι εμείς. Το όνομα του μαγαζιού, 30 Something. Η ονομασία του με παραξένεψε στην αρχή, αλλά αφού μπήκα μέσα, κατάλαβα και την έννοια της. Ένα cocktail pizza bar με Αμερικάνικη φινέτσα της δεκαετίας του ’30.

Είναι ένα σχετικά καινούριο μαγαζί με βασικό στοιχείο του το ξύλο και μερικούς πίνακες που σου θυμίζουν κάτι από τα παλιά, με τη συνοδεία ethnic και chill out μουσικής. Ένας χώρος ζεστός όπου μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου cocktail ή κάποια σπεσιαλιτέ του μπάρμαν καθώς και να δοκιμάσεις τις γευστικότατες πίτσες και σαλάτες που διαθέτει παρέα με ένα ποτήρι κρασί, μιας και η ποικιλία του σε οίνο είναι μεγάλη.

Παρά την πολυτέλεια που σου προσφέρει το 30 Something, οι τιμές του είναι πολύ ικανοποιητικές. Οι τιμές των cocktail κυμαίνονται μεταξύ 8-10 ευρώ, ενώ η Pizza 7,50-12 ευρώ.

Δεν θα μπορούσε όμως να αφήσει παραπονεμένους τους λάτρεις της σοκολάτας. Έτσι, η σπεσιαλιτέ του, για μένα, είναι η γλυκιά pizza με πραλίνα φουντουκιού, mascarpone και καρύδια. Πιστέψτε με, αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη 

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;