Τσάρλι Σιν | «Μακάρι να έφταιγε το κράκ για τον κλονισμό μου»

Από Irina_def 16 Ιανουαρίου 2013

Στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν εμφανίστηκε ο Τσάρλι Σιν, ο οποίος μάλιστα ήταν και αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με την αιτιά του διαβόητου νευρικού κλονισμού του.

«Μακάρι να έφταιγε το κράκ για τον κλονισμό μου. Εύχομαι πραγματικά η αιτία να ήταν κάτι τόσο απλό όσο ένας ωκεανός από βότκα ή μια μπανιέρα γεμάτη χάπια. Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος. Ήταν κάτι πολύ βαθύτερο. Εκείνη την περίοδο αισθανόμουν σαν ο εγκέφαλός μου να είχε χωριστεί από το σώμα μου. Το ξέρω ότι έμοιαζε σαν να πρόκειται να εκραγώ ανά πάσα στιγμή. Αλλά επρεπε να υπερασπιστώ αυτό που θεωρούσα σωστό. Και αυτό που με έκανε να συνεχίζω ήταν ο θυμός για την αδικία που αισθανόμουν ότι έχω υποστεί».

Επίσης, πρόσθεσε : «Οι καταχρήσεις μου έχουν προκαλέσει όντως πολλά προβλήματα. Όχι όμως κατά την διάρκεια του κλονισμού μου, αλλά συνολικά τα προηγούμενα 30 χρόνια».

Άξιο επισήμανσης είναι η συμβουλή που έδωσε στον Τσάρλι πριν μερικές μέρες ο -καθαρός εδώ και χρόνια- Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ από την ίδια ακριβώς πολυθρόνα: «Φρόντισε απλά να μην σε συλλάβουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ