Ψωνίστε έξυπνα στις εκπτώσεις!

Με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων σκεφτήκαμε να κάνουμε λίγο τη φωνή της λογικής μέσα στο μυαλό σας υπενθυμίζοντάς σας πως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είμαστε για πολλές περιττές σπατάλες.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε πριν κατεβείτε στα μαγαζιά είναι να ανοίξετε τα ντουλάπια σας και να κάνετε μία λίστα με όλα εκείνα που πραγματικά σας λείπουν και έχετε ανάγκη. Στις εκπτώσεις, το ιδανικότερο είναι να ψωνίζετε με γνώμονα ότι το προϊόν που θα πάρετε αποτελεί μία κλασσική αξία καθώς η μόδα αλλάζει κάθε φορά και ελλοχεύει ο κίνδυνος να είναι out μετά από ένα τρίμηνο!

Αγορά Νο.1

Μπορεί ο χειμώνας να φεύγει σιγά σιγά και το κρύο να υποχωρεί ωστόσο επενδύστε για το μέλλον. Σε 9 μήνες ο χειμώνας θα είναι πάλι εδώ! Οπότε μία πολύ σοφή κίνηση είναι η αγορά κάποιου μπουφάν, blazer κλπ και προτιμότερο σε σκούρο χρώμα για να είστε πάντα “in fashion”.

Αγορά Νο.2

Θυμάστε το στόχο που βάλαμε οι περισσότεροι από εμάς την Πρωτοχρονιά; Και καλά είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε γυμναστήριο. Για να το κάνουμε όμως αυτό χρειαζόμαστε αθλητικά παπούτσια. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να υλοποιήσετε το στόχο σας και μάλιστα πιο οικονομικά!

Αγορά Νο.3

Αγοράστε τα αξεσουάρ που σας είχε τάξει ο Άγιος Βασίλης αλλά τελικά δεν πρόλαβε ο καημενούλης να σας τα φέρει. Συνήθως όσον αφορά στα γυαλιά ηλίου και τα κοσμήματα  η έκπτωση δεν είναι μεγάλη αλλά έστω και η μικρή για ένα προϊόν που πραγματικά θέλετε θα είναι ελάφρυνση για το πορτοφόλι σας.

Αγορά Νο.4

Τα jeans γενικά είναι το δεύτερο δέρμα μας, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι. Τα φοράμε σχεδόν συνέχεια στην καθημερινότητά μας. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις και εντοπίστε το αγαπημένο σας ύφασμα στα μαγαζιά. Συμβουλή: Προτιμήστε ανοιχτόχρωμα γιατί ταιριάζουν καλύτερα στην Άνοιξη και φυσικά κοντά jeans γιατί πλησιάζουν και οι ζέστες του καλοκαιριού.

Καλό shopping!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;