ΝΥ Τimes | «Πώς είναι να γυρίζεις ταινιά με την Λόχαν»

Από Irina_def 11 Ιανουαρίου 2013

Έξι ολόκληρες σελίδες αφιέρωσαν οι NY Times για να καταγράψουν το τι έγινε στα γυρίσματα του The Canyons, όπου η Λίντσει Λόχαν έφερε τους πάντες στα όρια τους. Αλλά τελικά γύρισε -και μάλιστα σε μια λήψη- το ερωτικό όργιο διάρκειας 14 λεπτών που είναι και ο «κράχτης» του project.

Πάντως, το The Canyons δεν είναι σε καμία περίπτωση καθαρόαιμη ερωτική ταινία. Ακόμη και αν σε αυτή -πέρα από τη Λόχαν- πρωταγωνιστεί και ο Τζέιμς Ντιν, ο πλέον πολυβραβευμένος ροζ σταρ της γενιάς μας.

Και αυτό γιατί οι υπόλοιποι συντελεστές είναι από τους πλέον έγκριτους επαγγελματίες στο χώρο. Όπως ο συγγραφέας Μπρετ Ίστον Έλις (βλέπε American Phycho) που έγραψε το σενάριο και τον Πολ Σρέιντερ (σεναριογράφο των Taxi driver και Raging Bull) που το σκηνοθετεί.

Εκεί οφείλεται και το εξαιρετικό άρθρο που δημοσίευσαν οι NY Times με τίτλο «Πως είναι να γυρίζεις ταινιά με την Λόχαν».

Αν και εκεί που θα σταθούν όλοι είναι στην περιβόητη σκηνή όργιο (με κανονική διείσδυση) ανάμεσα στη Λόχαν και τρεις επαγγελματίες πορνοστάρ, που σύμφωνα με το συμβόλαιό της είναι υποχρεωμένη να γυρίσει.

Εννοείται πως η 26χρονη έπαθε νευρικό κλονισμό πριν γυρίσει την συγκεκριμένη σκηνή, κλειδώνοντας τον εαυτό της με ένα μπουκάλι βότκα στην ντουλάπα. Με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να δώσει εντολή σε όλους να γδυθούν προκειμένου να αισθανθεί άνετα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των ΝΥ Τimes «Το κόλπο πέτυχε. Η Λόχαν βγήκε από την ντουλάπα και γύρισε την σκηνή σε μια λήψη. Μάλιστα κάποια στιγμή, γύρω στην μέση, γύρισε, κοίταξε κατάματα την κάμερα και χαμογέλασε πονηρά στον σκηνοθέτη».

Μια ακόμη περίπτωση που κάποιος εκμεταλεύεται την διαταραγμένη ψυχική της κατάσταση. Και μάλιστα πολύ φθηνά, καθώς οι παραγωγοί την πλήρωναν μόλις 100 δολάρια την μέρα για τις 30 περίπου μέρες γυρισμάτων. Την ίδια ώρα που η Vivid, η πλέον γνωστή εταιρία στην ερωτική βιομηχανία, της δίνει 2,5 εκ. δολάρια για ένα βίντεο που αυτοικανοποιείται.

Κάτι που όλοι εικάζουν ότι πρόκειται νομοτελειακά να είναι το επόμενο βήμα της καριέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ