Faust bar | Το πιο kinky bar της Αθήνας

Η βροχή έπεφτε μανιωδώς και τα ρούχα μου είχαν αρχίσει να μουσκεύουν. Έτρεξα γρήγορα επάνω στον πλακόστρωτο δρόμο και επιτέλους ανακουφίστηκα όταν διέκρινα την επιγραφή Faust, στην είσοδο ενός διατηρητέου τριώροφου κτιρίου. Έσπρωξα τη βαριά σιδερένια πόρτα και βρέθηκα σε ένα μακρόστενο διάδρομο με πολύ χαμηλό φωτισμό. Κατακόκκινες βελούδινες κουρτίνες, μπαρόκ έπιπλα και κόκκινα φωτιστικά διάσπαρτα στο χώρο, συνέθεταν το σκηνικό.

Διέσχισα αργά το διάδρομο, σχεδόν μαγεμένη από το θέαμα, ακολουθώντας διστακτικά τη jazz μουσική που ερχόταν κάπου αόριστα από το βάθος. Οι αισθήσεις μου είχαν ήδη αναστατωθεί και η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει. Ήμουν σίγουρη πως στο επόμενο βήμα μου, θα εμφανιζόταν μπροστά μου ένας μαυροντυμένος άντρας, με μακριά μαύρη μπέρτα και το πρόσωπο του καλυμμένο από κάποια μυστηριώδη μάσκα. Θα με έπαιρνε από το χέρι και θα με οδηγούσε πίσω από την ξύλινη πόρτα, σε μια σκηνή βγαλμένη κατευθείαν από την ταινία ‘μάτια ερμητικά κλειστά’.

Στο τέλος τους διαδρόμου βρέθηκα σε μια μεγάλη, σχεδόν σκοτεινή αίθουσα γεμάτη από κόσμο. Ελάχιστο φως έπεφτε από τους μπαρόκ πολυελαίους και φώτιζε τις μορφές των ανθρώπων, που λικνίζονταν στους ήχους της μουσικής. Άρχισα ενστικτωδώς να ψάχνω την παρέα μου. Ένιωσα απέραντη χαρά όταν τους εντόπισα, σχεδόν κρυμμένους, σε μια γωνιά. Πέταξα γρήγορα από πάνω μου τα υγρά από τη βροχή ρούχα, παρήγγειλα ένα δυνατό ποτό και έγινα και εγώ ένα μέρος του συνόλου που διασκέδαζε με την ψυχή του.

Ετυμηγορία: Μοναδική εμπειρία! Εννοείται να πάτε!

Τιμές: απλό ποτό από 8 ευρώ

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;