Pairidaeza café bar στην Πλατεία Καρύτση

Στην Πλατεία Καρύτση μπορείς να βρεις όλων των ειδών τα είδη διασκέδασης, από γκλαμουράτα bars μέχρι χαλαρά cafe. Το τελευταίο μαγαζί που επισκέφθηκα είναι το Pairidaeza, το οποίο στα Αραβικά σημαίνει παράδεισος. Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή είναι η εκπληκτική διακόσμηση του. Θυμίζει ιδιαίτερα γαλλικό bistrot με υπέροχα έπιπλα αντίκες, χαμηλό φωτισμό και υπέροχο bar. Επίσης στα συν και η εξαιρετική μουσική που παίζει και πραγματικά σε ταξιδεύει.

Δυστυχώς όμως έχει και αρνητικά τα οποία δε θα μπορούσα να παραλείψω. Συνήθως είναι τόσο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που δε βρίσκεις χώρο να καθίσεις και αναγκάζεσαι να στριμώχνεσαι σε μια γωνίτσα και το άλλο αρνητικό είναι πως η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική από τον καπνό των τσιγάρων. Το καλό όμως μέσα σε όλα αυτά, είναι πως σου δίνει την εναλλακτική να απομονωθείς στο πατάρι που διαθέτει και ενώνεται με το υπόλοιπο μαγαζί με μια ξύλινη σκάλα. Το πατάρι διαθέτει εξίσου ωραία διακόσμηση, με αναπαυτικούς καναπέδες και μια μεγάλη ξύλινη ροτόντα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα την Πλατεία Καρύτση, καθώς το μπροστινό μέρος είναι ολόκληρο καλυμμένο με τζαμαρία.

Όσον αφορά το service, όπως καταλαβαίνετε με τόσο κόσμο τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Οι σερβιτόροι τρέχουν να προλάβουν τις παραγγελίες και να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ξεχάσουν για λίγο.. προσπαθήστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας!

Οι τιμές είναι αρκετά καλές, εμείς παραγγείλαμε ένα cappuccino (3 ευρώ) και ένα καφέ φίλτρου με άρωμα αμύγδαλο (3 ευρώ).

Tip: Happy Hour. Κάθε μέρα μεταξύ 4-8μμ τα απλά ποτά κοστίζουν 6 €, τα cocktail 7 € και οι μπύρες και τα κρασιά 4 €.

Ετυμηγορία: Αν τύχει να περνάτε από εκεί αξίζει να πιείτε έναν καφέ, αν δεν έχει υπερβολικό κόσμο!

Τιμές: ποτό 6 ευρώ, καφέδες 3,00-4,00 ευρώ

Υ.Γ. Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο άρθρο μην ξεχάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης κάνε “Like” στην καινούργια μας σελίδα αν θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου στέκια. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;