Για καφέ με

Μιας που ο καιρός μας έχει τρελάνει και είναι ακόμα ηλιόλουστος, σκέφτηκα να πάω να απολαύσω το πρωινό μου καφεδάκι σε ένα από τα αγαπημένα μου μαγαζία, στη Θέα Δηλαβέρη που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση. Η ονομασία του σκόπιμη. Βρίσκεται πάνω στο λόφο Δηλαβέρη και έχει μια απίστευτη θέα, όπου βλέπεις  όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Είναι ένας απλός και μοντέρνος χώρος απόδρασης από τη βαβούρα της πόλης όπου μας φιλοξενεί από το πρωί για τον καφέ μας, συνοδευόμενο με ένα λαχταριστό κομμάτο κέικ ή muffin, μέχρι το βράδυ για το χαλαρό μας ποτό παρέα με τη φωτισμένη Αθήνα.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί, επίσης, τη μεγάλη ποικιλία από Finger food, σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και να απολαύσει το δείπνο του μαζί με ένα ποτήρι κρασί υπό τη συνοδεία mainstream μουσικής που διαθέτει το μαγαζί. Οι τιμές κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα.

Μόνο και μόνο για την ηρεμία που σου εκπέμπει το τοπίο, αξίζει μια επίσκεψη.

Συντάκτρια : Μαριάννα Χανιώτη 

Υ.Γ. Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο άρθρο μην ξεχάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης κάνε “Like” στην καινούργια μας σελίδα αν θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου στέκια. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;