Πάμε Fishαλίδα με 10 ευρώ! |

Η δράση “Βγαίνουμε Αθήνα” που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων έφτασε στο τέλος της, για δεύτερη φορά. Τα εστιατόρια που επισκέφθηκα συνολικά ήταν το Αθήρι, το Altamira και το Καλλίστη Γεύσις. Για το τέλος άφησα το εστιατόριο Fishαλίδα, που σερβίρει θαλασσινά. Εύχομαι ο Δήμος Αθηναίων να συνεχίσει να οργανώνει τέτοιου είδους προγράμματα ώστε να ενισχύσει τα καταστήματα και την αγορά γενικότερα αλλά και να διευκολύνει τους πολίτες, στις δύσκολες ημέρες που όλοι ζούμε.

Το εστιατόριο Fishαλίδα βρίσκεται στα Ιλίσια, στην περιοχή Hilton κρυμμένο πίσω από ένα παρκάκι. Ευτυχώς η πρόσβαση είναι εύκολη. Ο χώρος είναι φωτεινός και μοντέρνα διακοσμημένος ενώ η μουσική παίζει σε χαμηλούς τόνους.

Ο σερβιτόρος που μας υποδέχτηκε στο μαγαζί ήταν ιδιαιτέρα φιλικός και εξυπηρετικός. Μας οδήγησε σε ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι δίπλα από το παράθυρο και μας ενημέρωσε για το menu, το οποίο ήταν συνδυασμός πιάτων από ορεκτικά, κυρίως και γλυκά.

Καθώς ήμασταν δυο άτομα, από τα ορεκτικά επιλέξαμε γαριδοπιτάκια και αχνιστά όστρακα ενώ από τα κυρίως πετροσωλήνες γιουβέτσι και κεφτεδάκια μπακαλιάρου με πατζάρια και ταραμοσκορδαλιά. Τέλος, κλείσαμε το γεύμα με τάρτα λεμόνι και μιλφέιγ με σπιτική κρέμα, αρωματισμένη με λουίζα. Συνοδέψαμε το γεύμα με μοσχοφίλερο, το οποίο ταίριαζε πολύ με τα θαλασσινά.

Όλα όσα δοκιμάσαμε ήταν υπέροχα! Ωραία εκτέλεση, πολύ νόστιμες γεύσεις, κομψή παρουσίαση. Το πιάτο που ξεχώρισα λίγο περισσότερο από όλα τα άλλα, ήταν τα κεφτεδάκια μπακαλιάρου! Σίγουρα θα πήγαινα ξανά μόνο και μόνο για να φάω αυτό το πιάτο!

Ετυμηγορία: Εννοείται να πάτε!

Κουζίνα: Θαλασσινά
Τιμές: 10 ευρώ το άτομο

Υ.Γ. Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο άρθρο μην ξεχάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης κάνε “Like” στην καινούργια μας σελίδα αν θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου στέκια. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;