Galaxy Bar | Η πιο όμορφη θέα της Αθήνας

Στον τελευταίο όροφο του Hilton βρίσκεται ένα από τα ομορφότερα bars της Αθήνας. Πρόκειται για το Galaxy Bar! Από το δέκατο τρίτο όροφο  μπορείτε να φανταστείτε και μόνοι σας ότι η θέα είναι φανταστική. Όλη η Αθήνα απλώνεται στα πόδια σας, από την Ακρόπολη έως τον Πειραιά. Το βράδυ δε, που όλα είναι φωτισμένα το θέαμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, μπορείτε να καθίσετε είτε στα μικρά τραπεζάκια, είτε στο μπαρ. Η μουσική κινείται σε lounge ρυθμούς και όσο περνάει η ώρα η ένταση δυναμώνει, όχι όμως σε σημείο που να μην μπορείς να συζητήσεις. Το service είναι υποδειγματικό, ενώ οι bar tenders έχουν προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ο κατάλογος έχει πολλές επιλογές σε cocktails και ποτά, ενώ λόγω των εορτών έχει εμπλουτιστεί με Χριστουγεννιάτικα cocktails. Εγώ επέλεξα ένα Christmas d’asti, το οποίο περιείχε Moscato d’Asti και κονιάκ αρωματισμένο με φράουλες. Μαζί με το cocktail μου έφεραν ένα πολύ όμορφο στρογγυλό ξύλινο καλαθάκι με λιχουδιές της κινέζικης κουζίνας. Για την ακρίβεια περιείχε δυο spring rolls με λαχανικά, δυο πουγκάκια, chips γαρίδας και γλυκόξινη σως. Πολύ ωραία κίνηση από το bar του ξενοδοχείου και ιδανικός τρόπος να συνοδεύσεις το ποτό σου!

Το μόνο αρνητικό είναι οι αυξημένες τιμές, ίσως ένα από τα ακριβότερα bars της Αθήνας. Όπως παρατήρησα έχουν μειώσει ήδη τις τιμές σχετικά με παλαιότερα, αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμα περιθώριο για μια μεγαλύτερη μείωση.

Tip: Να πάτε όταν θα έχει πανσέληνο, το θέαμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Ετυμηγορία: Μοναδική εμπειρία! Εννοείται να πάτε!

Τιμές: απλό ποτό από 11 ευρώ/ cocktail από 13 ευρώ

Υ.Γ. Αν θέλεις να μαθαίνεις και να σχολιάζεις για τα αγαπημένα σου στέκια τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι “like” στην καινούργια μας σελίδα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;