Οι πιο must Χριστουγεννιάτικες συνήθειες!

Τα Χριστούγεννα σε γενικές γραμμές είναι μία γιορτή για την οικογένεια. Μία πολύ καλή ευκαιρία να μαζευτούν όλοι, ξαδέλφια, θείοι, πιτσιρίκια να τρέχουν δεξιά κι αριστερά σε ένα σπίτι (τυχερός αυτός που το διοργανώνει #not).

Και φυσικά ότι έχει να κάνει με οικογενειακές συνήθειες δεν αλλάζει ποτέ! Μπορεί να μεγαλώσεις, να αυξηθεί ίσως σε άτομα μα παραμένουν όλα αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων. Ας ξεκινήσω λοιπόν να σας πω πως τα περνάμε στο δικό μου σπίτι και είμαι ψιλοσίγουρη πως κι εσείς μια απ’τα ίδια θα κάνετε:

1. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Κάθε σπίτι που σέβεται τον εαυτό του φροντίζει από νωρίς να φτιάξει τα παραδοσιακά εδέσματα των Χριστουγέννων. Στο δικό μου σπίτι αν και τα έχω μυριστεί δεν τα έχω δει ακόμη γιατί αύριο έχουν πρεμιέρα και για να μην πέσει η αυλαία πριν καν αρχίσει, η μαμά μου πρέπει να τα έχει κρυμμένα!

2. Οικογενειακό τραπέζι και φαγητό μέχρι σκασμού!

Η κλασσική γαλοπούλα με τη γέμιση που ποτέ δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να βρίσκεται μέσα στην κοιλιά της και όχι σε ένα μπολ ξεχωριστό. Και φυσικά πάει ασορτί με την πιο κάτω φωτογραφία όπου όλοι η οικογένεια από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο κάθονται και ενώ τρώνε μιλάνε τόσο δυνατά που θαρρείς ότι τσακώνονται, απλά επειδή ίσως είχαν καιρό να βρεθούν όλοι μαζί!

3. Η χαρά του χαρτοπαίκτη!

Ακόμη κι αν σιχαίνεστε τα χαρτιά, ε τώρα είναι οι μέρες που κάποιος θα σας πείσει να παίξετε και εκτός από αυτό όλοι μετά το φαγητό σχηματίζουν κύκλους γύρω από τραπέζια κι αν δε θέλεις να μείνεις εκτός μπαίνεις και εσύ στο τρυπάκι!

4. Home Alone again and again! 

Γυρίζεις σπίτι απόγευμα προς βράδυ, σκασμένος από το φαγητό γιατί προφανώς δοκίμασες από τα πάντα στο τραπέζι και το μόνο που θες είναι να αράξεις στον καναπέ και να δεις για ακόμη μία φορά Home Alone… και δε σε νοιάζει, είναι σαν να το βλέπεις για πρώτη φορά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;