Πάμε Καλλίστη Γεύσις με 10 ευρώ! |

Το Καλλίστη Γεύσις είναι το τρίτο εστιατόριο που επισκέπτομαι από τη λίστα της δράσης ‘Βγαίνουμε Αθήνα’, που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Αθηναίων. Τα δυο προηγούμενα εστιατόρια ήταν το Αθήρι και το Altamira.

Το εστιατόριο στεγάζεται εδώ και χρόνια σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό του 1920, στοκέντρο της Αθήνας. Η διακόσμηση θα σας θυμίσει την αστική Αθήνα. Απαλά γήινα χρώματα στους τοίχους, όμορφες γύψινες κατασκευές και δημιουργίες διάφορων καλλιτεχνών, δημιουργούν ένα χώρο ζεστό και οικείο. Η κουζίνα βασίζεται αποκλειστικά σε ελληνικά προϊόντα και προϊόντα εποχής, ενώ πολύ συχνά οργανώνονται θεματικές βραδιές από τις chef.

Η είσοδος του εστιατορίου είναι μια μεγάλη παλιά ξύλινη πόρτα, σε πράσινο χρώμα, ακολουθώντας τη σκάλα βρεθήκαμε στη βασική αίθουσα του εστιατορίου. Εκεί μας υποδέχτηκε ένας κύριος που ήταν ευγενικός και φιλικός, χωρίς καθόλου επιτηδευμένο τρόπο. Η εξυπηρέτηση ήταν άριστη καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου.

Όσον αφορά το φαγητό, το γεύμα άνοιξε με μια υπέροχη βελουτέ σούπα σελινόριζας με

 τραγανά χειροποίητα κρουτόν και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, συνοδευμένη από ολόφρεσκο χειροποίητο ζεστό ψωμί. Το κυρίως ήταν κοκκινιστό κοτόπουλο με πουρέ πατάτας, γαρνιρισμένο με φρέσκια ρίγανη. Τέλος, για επιδόρπιο δοκιμάσαμε τράιφλ με βάση από μουστοκούλουρο και κρέμα λεμονιού. Ολόκληρο το menu στοιχίζει μόλις 10 ευρώ! Και σίγουρα κατατάσσω το Καλλίστη Γεύσις, στην κορυφή των εστιατορίων που συμμετέχουν στη δράση ‘Βγαίνουμε Αθήνα’.

Ετυμηγορία: Εννοείται να πάτε!

Κουζίνα: ελληνική

Μην χάσεις το νέο μενού του εστιατορίου, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη που κοστίζεί 14 ευρώ.

Υ.Γ  Αν θες και εσύ να μαθαίνεις πρώτος για τα αγαπημένα σου μέρη αλλά και να τα σχολιάζεις τότε κάνε “like” στην σελίδα μας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;