Mona’s | Πάμε για καφέ στο Χαλάνδρι;

Το Χαλάνδρι είναι από τις καλύτερες  επιλογές για έξοδο στα βόρεια προάστια γιατί μπορείς να βρεις πληθώρα από cafés, bars, εστιατόρια και όλων των ειδών τα είδη διασκέδασης. Το αγαπημένο μου σημείο είναι ο πεζόδρομος. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στο Χαλάνδρι, όπου βρίσκονται και τα περισσότερα μαγαζιά, με τα τραπέζια τους απλωμένα κατά μήκος του πολύ προσεγμένου πεζοδρόμου, με τα όμορφα διακοσμητικά ποδήλατα, τα δεντράκια και τα παρτέρια με τα λουλούδια.

Από τα πιο όμορφα café που έχω ξεχωρίσει, είναι το Monas. Στην εξωτερική πλευρά, έχει μεγάλα ξύλινα τραπέζια στον πεζόδρομο αλλά το χειμώνα πάντα προτιμώ να κάθομαι μέσα. Η διακόσμηση είναι απλή και κινείται κυρίως στα όρια του βιομηχανικού design, με ωραίες δερμάτινες πολυθρόνες και καναπέδες, σωλήνες στους τοίχους που χρησιμεύουν για ράφια βιβλιοθήκης, μοντέρνα φωτιστικά και υπέροχα ξύλινα τραπέζια.

Τα παιδιά που εργάζονται στο service είναι ευγενικά και χαμογελαστά. Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές πνίγονται στη δουλειά, αλλά κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να σε εξυπηρετήσουν.

Εμείς επιλέξαμε μια σοκολάτα (3,70 ευρώ) που ήταν πολύ ωραία και έναν καφέ φίλτρου (3,00 ευρώ).

Tip: Το Mona’s είναι πολύ καλή επιλογή και για βραδινή έξοδο, μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου με τη συνοδεία χαλαρής μουσικής. Τις περισσότερες φορές είναι γεμάτο από τις πρωινές ώρες έως αργά το βράδυ.

Ετυμηγορία: Να πάτε!

Τιμές: ποτό 8 ευρώ, καφέδες 3,00-4,00 ευρώ

Υ.Γ. Αν θες και εσύ να σχολιάζεις για τα αγαπημένα σου στέκια τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι “Like” στην καινούργια μας σελίδα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;