Avocado food for life | all day café-restaurant στo κέντρο της Αθήνας

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ένα καφέ που πίσω του κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία, τότε σίγουρα θα πρέπει να αναφέρουμε το avocado. Το ανακάλυψα πρόσφατα σε μια βόλτα μου, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι  το μοναδικό αμιγώς vegetarian εστιατόριο/ καφέ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πόλη και έχει κερδίσει φανατικούς πελάτες.

Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι πως οι δημιουργοί του, είναι η ομάδα του NYSY Studios,  το οποίο είναι studio yoga και pilates  και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Avocado. Ο ιδιοκτήτης Eraj Skakib έχει δηλώσει πώς: “Σκοπός μας δεν είναι απλώς να προσφέρουμε ένα γεύμα για χορτοφάγους  αλλά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει ναι μεν την καλή διατροφή αλλά και την ολιστική σωματική άσκηση,  και  τη βελτίωση του ίδιου του ατόμου σε καλύτερο άνθρωπο, και το ομαδικό πνεύμα και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. “

Η διακόσμηση περιλαμβάνει ξύλινα τραπέζια, πράσινα μαξιλάρια, φωτεινά χρώματα και γλαστράκια με φρέσκα λουλούδια. Ο συνολικός χώρος είναι πολύ απλός και αποπνέει ηρεμία. Όσον αφορά το service, τα παιδιά που δουλεύουν είναι πάντα χαμογελαστά και πολύ φιλικά.

Όλα τα πιάτα που υπάρχουν στο menu είναι χορτοφαγικά και χωρίς συντηρητικά, ενώ προσφέρει  ροφήματα και χυμούς για τόνωση και ενέργεια. Εγώ επέλεξα ένα διπλό cappuccino (3,50 ευρώ) και το συνδύασα με ένα Samadhi express, που είναι βάση μπισκότου με σπιτική κρέμα καραμέλας, γαρνιρισμένη με σαντιγί (5,00 ευρώ), το οποίο ήταν ελαφρύ και πάρα πολύ γευστικό. Το πιο νόστιμο γλυκό που έχω δοκιμάσει ever σε καφέ. Απίστευτο! Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα γλυκά από τον κατάλογο και οπωσδήποτε κάποια σούπα!

Ετυμηγορία: Εννοείται ότι θα πάτε!

Τιμές: καφέδες από 3,00- 4,00 ευρώ, γλυκά 4,00-5,00 ευρώ

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;