Τα πρώτα χιόνια ήρθαν στη Βόρεια Ελλάδα

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα με βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τσουχτερό κρύο.

Στη Θεσσαλονίκη βρέχει οπως και σε άλλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον υδράργυρο στις 8 το πρωί να κυμαίνεται από 1 (στην Έδεσσα) έως 6 βαθμούς Κελσίου (στην Κατερίνη). Ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώνονται στη Νάουσα και σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Έδεσσας και της Κατερίνης.

Προβλήματα παρουσιάζονται από τις 07.00 το πρωί στην Εγνατία Οδό, μετά τα Κερδύλια, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, εξαιτίας κατολίσθησης. Όπως έγινε γνωστό, βράχος αποκολλήθηκε από πλαγιά κι αφού έσπασε το προστατευτικό τοιχίο έπεσε στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία στο σημείο αυτό διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της Τροχαίας.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται στην Καστοριά και την Φλώρινα, όπου η θερμοκρασία το πρωί ήταν στον 1 βαθμό. Μάλιστα, με απόφαση της δημοτικής αρχής της Φλώρινας, τα σχολεία της περιοχής άνοιξαν μία ώρα αργότερα, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;