Ν. Μποφίλιου & Ε. Ζουγανέλη | Τραγουδούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Οι δύο ερμηνεύτριες, έχουν συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες κριτικές για τις μοναδικές τους σε ένταση και ποιότητα συναυλίες και αναμένεται να πράξουν το ίδιο στην Κέρκυρα, Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο.

Η Φιλαρμονική Γαστουρίου “ΟΜΟΝΟΙΑ” στα 112 χρόνια της συνεχούς και αδιάκοπης παρουσίας της στα μουσικά δρώμενα κοσμεί το νησί της Κέρκυρας και με τις εμφανίσεις της το εκπροσωπεί επάξια, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

O Όμιλος Rotaract Κέρκυρας, συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε δώδεκα χρονιά πριν και σκοπό έχει τη μετάδοση του πνεύματος προσφοράς και αλληλεγγύης, προσκαλώντας τους νέους από 18 έως 30 ετών να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Κοινός στόχος, η βοήθεια για μια ιδιαίτερη πληθυσμιακή ομάδα της κοινωνίας μας  που πλήττεται σοβαρά από τις δύσκολες οικονομικές  συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.
Η «Φλόγα» είναι Πανελλήνιος Σύλλογος και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, χαρίζοντας ελπίδα σε ότι πιο αγνό έχει να επιδείξει η κοινωνία μας, τα παιδιά.

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Κέρκυρας «Voci Innocenti” και ο βαρύτονος Παντελής Κοντός.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τον μουσικό οίκο Βρυώνη με τιμή στα 15 €.

Δ.Τ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;