H easyJet λανσάρει ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για απόφοιτους

H easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου, αναζητάει 20 πρόσφατους πτυχιούχους ή σπουδαστές που αποφοιτούν το καλοκαίρι του 2013, για να συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της εταιρίας.

Η αεροπορική εταιρία ψάχνει άτομα με υψηλά κίνητρα, που επιθυμούν να αποκτήσουν πολύπλευρη και ανεκτίμητη εμπειρία, που θα εργαστούν για μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης, η οποία πετάει 58 εκατ. Επιβάτες, σε πάνω από 600 διαδρομές ετησίως.

Το διετές πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για τους απόφοιτους σε ευρύ γκάμα τμημάτων όπως Operations, Οικονομικών και Διοίκησης Έργου στους τομείς Πληροφορικής, Εμπορική, Marketing και Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

H διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της easyJet σχολίασε:
Στην easyJet είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε, καθώς και να δώσουμε την ευκαιρία στους πρόσφατα απόφοιτους – κάτι το οποίο θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε. Ψάχνουμε για μια ομάδα εξαιρετικών ατόμων που δεν έχουν μόνο υψηλούς βαθμούς, αλλά και το κίνητρο για να αξιοποιήσουν στο έπακρο ότι προσφέρει το πρόγραμμα.”

Μέσα από το πρόγραμμα οι απόφοιτοι μπορούν να μάθουν από τους επαγγελματικές του κλάδου πώς να αντιμετωπίζουν επιχειρηματικά σημαντικά έργα, καθώς και να αποκτήσουν ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός δικτύου επαφών, σε όλους τους τομείς της easyJet.

Επίσης, θα έχουν υποστήριξη από έναν ειδικό σύμβουλο καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Κατά τον πρώτο χρόνο, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει ψηφιστεί από τους απόφοιτους, ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες για να εργαστούν, λαμβάνοντας την 35η θέση στην έρευνα που διεξάγει The JobCrowd’s 2012/2013.

Η easyJet υλοποιεί το πρόγραμμα τα δύο τελευταία χρόνια και έχει 30 απόφοιτους από 9 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη που ήδη εργάζονται στην εταιρία σήμερα. Το πρόγραμμα λειτουργεί παράλληλα με το πρόγραμμα μαθητευόμενων της εταιρείας- και τα δύο, είναι μέρος της ευρύτερης προσέγγισης της easyJet για την προσέλκυση νέων ανθρώπων στην αεροπορική εταιρία που σήμερα προσλαμβάνει περίπου 1.000 άτομα, ηλικίας 18-25 κάθε χρόνο.

Η easyJet είναι μέρος της οργάνωσης WORKing for YOUth’ στο Ηνωμένο Βασίλειο, μιας πρωτοβουλίας που έχει ως στόχο την βελτίωση της απασχόλησης νέων.

Για όσους επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους έως τις 16 Δεκεμβρίου 2012 στο http://careers.easyjet.com/graduates/ όπου υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.

Τα προαπαιτούμενα για συμμετοχή στο πρόγραμμα:

  • Βαθμός πτυχίου τουλάχιστον 2.2 ή αντίστοιχη Ευρωπαϊκή
  • Τομείς σπουδών βαθμολογία
  • Λογιστική και οικονομική διαχείριση(accountancy and financial management) , διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HR and recruitment), Τουριστικών επιχειρήσεων (Hospitality, leisure and travel), Πληροφορικής (IT and technology), Logistics, Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (transport and supply chain), Διοίκηση επιχειρήσεων, ΜάρκετινγκΔιαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις

Επιδόματα/ πλεονεκτήματα Πρόγραμμα σύνταξης (με τη συμβολή
της εταιρίας), δυνατότητα αγοράς μετοχών, αεροπορικά ταξίδια με την εταιρία.

Τύπος θέσης: Με πλήρες ωράριο
Τοποθεσία: Το αεροδρόμιο του Luton στο Λονδίνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;