LAV - Κέντρο Αθηνών | Άννα Βίσση, Demy, Ζωιδάκης | Τι είδαμε;

Ξέρω, έχει γράψει και η Τερέζα σχετικά. Αλλά δεν είχα πάει ως τώρα. Οπότε δεν είχα άποψη. Από χτες έχω. Πάμε στο θέμα λοιπόν.

Έφτασα γύρω στις 12:30 στο μαγαζί και έβγαινε η Demy εκείνη την ώρα. Σημειώνω πως οι My Excuse δε βγήκανε γιατί ο ένας ήταν άρρωστος λέει. Μικρό το κακό. Μου αρκεί (εννοείται) η Demy. Μην πω πως χάρηκα κιόλας. Το μαγαζί ωραίο και σίγουρα πιο άνετο από το REX που βλέπαμε την ΑΕΣ (Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ ντε) πέρσι, ωραίοι καναπέδες και καλή ακουστική, το μόνο κακό πως από ένα σημείο και μετά καπνός και ζέστη σε έπνιγαν, ως συνήθως σε τέτοιου είδους εξόδους δηλαδή.

Καλή η Demy γενικά, νομίζω είναι η συμπάθειά μου από αυτή τη γενιά τραγουδιστριών, με καλή φωνή και ωραίο… “πόδι” που λέει και η ΑΕΣ. Κρίμα γιατί δεν είπε το “Το πιο όμορφο τραγούδι” που μου αρέσει το couplet του, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει “Η ζωή”. (Μόλις έκανα αστείο το οποίο μάλλον είμαι ο μόνος που κατάλαβε, αλλά δεν πειράζει, δεν το σβήνω).

Και μετά βγήκε η Απόλυτη και τι να πεις τώρα; Ωραίο και στρωτό πρόγραμμα, πιο “αυθεντικό” από τη θεατράλ βερζιόν του REX, με αρκετά από τα τραγούδια που θες να ακούσεις από την Άννα Βίσση (αν και ποτέ δε μπορείς να μείνεις ικανοποιημένος λόγω της τεράστιας δισκογραφίας της -wait for it- καλλιτέχνιδος). Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η ΑΕΣ φαίνεται να έχει πιο πολύ όρεξη από ποτέ (ίσως φταίει και το ατύχημα) και πραγματικά “τα δίνει όλα” στη σκηνή.

Fun στοιχείο και ο Ζωιδάκης που δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ στη βραδιά, αν και δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικά πιο παθέτικ αισθητικά και χορευτικά σε μπουζούκια, από το να βλέπεις μεθυσμένους Αθηναίους να χοροπηδάνε σε ρυθμούς πεντοζάλη νομίζοντας πως χορεύουν. #asemaskouklitsamou

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι λοιπόν, αν πρέπει να πας σε ένα και μόνο μαγαζί φέτος το χειμώνα, νομίζω top από αυτά που έχω επισκεφθεί (για τη δική σας ενημέρωση και μόνο φυσικά :p) ως τώρα, είναι οι κλασσικές αξίες Άννα και Σάκης. Αυτοί. Μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
45'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;