Στους 48 οι νεκροί στην Παλαιστίνη. Μεταξύ των θυμάτων και βρέφη!

Περισσότεροι από 48 είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί Παλαιστίνιοι.

Εκ των θυμάτων, οι μισοί είναι άμαχοι και οι 13 ανήλικοι από το ανηλεές σφυροκόπημα των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας.

Η επίθεση πραγματοποιείται από ξηρά και θάλασσα και αποτελεί “απάντηση” στη δολοφονία του επικεφαλής του στρατιωτικού τμήματος της Χαμάς.

Μεταξύ των θυμάτων και βρέφη, ενώ οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο και για δικές τους 3 απώλειες από εκτόξευση ρουκετών σε αντίποινα.

Ισραηλινοί υπουργοί και αξιωματούχοι της κυβέρνησης Νετανιάχου εμφανίζονται πιο σκληροί από ποτέ κάνοντας δηλώσεις για πλήρη εξόντωση των Παλαιστινίων και “επιστροφής τους στο Μεσαίωνα για να ησυχάσει το Ισραήλ”, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών του. Επίθεση πραγματοποιήθηκε και στον ισλαμικό τηλεοπτικό σταθμό Αλ Κουντς σε κτήριο που φιλοξενούνται και διεθνή δίκτυα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται τραυματισμένοι 6 δημοσιογράφοι.

Ο ΟΗΕ ζητά άμεση συγκέντρωση 10 εκ. δολαρίων για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή, ενώ επιβοηθητικό ρόλο έχει αναλάβει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για μείωση των δυσβάσταχτων ανθρωπιστικών συνεπειών και συνεπειών στη δημόσια υγεία. Μόρσι και Ερντογάν, για λογαριασμό των κρατών τους, Αιγύπτου και Τουρκίας αντίστοιχα, επιχειρούν να αναπτύξουν μεσολαβητικό ρόλο για επίτευξη άμεσης κατάπαυσης του πυρός, διατηρώντας συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά τίποτα μέχρι τώρα, τίποτα δεν έχει σταθεί ικανό να βάλει “φρένο” στην πολεμική -και κάθε ώρα που περνάει και πιο καταστρεπτική- βούληση των πάνοπλων Ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;