Άννα Βίσση | Εντυπώσεις από την επιστροφή της στο LAV

Επέστρεψε δυναμικά στo “LAV” Κέντρο Αθηνών χτες η Άννα Βίσση και φυσικά το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο!

Ήταν λες και έβλεπες τον κόσμο που θα πήγαινε αυτές τις 3 βδομάδες μαζεμένο σε μια βραδιά. Φίλοι της, celebrities, fannatics, όλοι μαζεμένοι να τη χειροκροτήσουν και να της δημιουργήσουν μια αξέχαστη ατμόσφαιρα. Και φυσικά το ανταπέδωσε η Άννα δίνοντάς τα όλα στη σκηνή. Με το που εμφανίστηκε στη σκηνή επικράτησε πανικός, τα χειροκροτήματα δε σταματούσαν και εκείνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Είπε πως δε θέλει να αρχίσει τα συγκινητικά και απλά ευχαρίστησε τον κόσμο για όλη την αγάπη που της έδειξαν.

Το πρόγραμμα είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την πρώτη βραδιά και έδεσε πολύ καλύτερα πλέον. Τόσο η σειρά των τραγουδιών, όσο και τα ρούχα, άλλαξαν ώστε να υπάρχει ένα ακόμα πληρέστερο αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Όχι πως με τον πανικό που γινόταν μπορούσες να μην περάσεις καλά!

Ως προς την παρέλαση της showbiz, εντόπισα Νίκο Καρβέλα, Αννίτα Πάνια, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Γιώργο Καπουτζίδη, Χριστίνα Πολίτη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Άγγελο Μπασινά και άλλοι πολλοί.

Η βραδιά τελειωσε στις 6 το πρωί, με την Άννα να έχει δώσει στο τέλος πολύ πόνο (μεταφορικά γιατί δεν έδειξε στιγμή να κρατιέται λόγω του χτυπήματος) με δικά της αλλά και άλλα καψουροτράγουδα που απογείωσε με τον δικό της τρόπο.

Για όσους αναρωτιέστε, το Everything το τραγούδησε, απλά χωρίς το φόρεμα της Eurovision. Ανέβηκε στο σημείο που είχε συμβεί το ατύχημα, τραγούδησε το “Χειροκρότημα” (“ειμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή” κλπ κλπ), συνέχισε με “Everything” και δεν παρέλειψε και να κάνει το γνωστό γονάτισμα που έκανε στη Eurovision και στο χαμό των χειροκροτημάτων συνέχισε με “Δωδεκα” για την κλασική αξία.

Δεν είναι θέμα προκατάληψης λόγω της προσωπικής μου συμπάθειας, αφού χτες πραγματικά τα έδωσε όλα. Ήταν σαν να ήθελε να δείξει ότι όχι απλώς επέστρεψε αλλά ζούσε και ανέπνεε για αυτή τη στιγμή. Και τα κατάφερε και με το παραπάνω….

* Η φωτογραφία είναι του Νίκου και δείχνει τον πανικό με τα λουλούδια που κόντευαν να κρύψουν την καλλιτέχνιδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;