Cafe L’arret du temps στα Ιλίσια

‘Με το φθινόπωρο να’ ρθείς, μαζί με το Σεπτέμβρη, ακόμα τώρα είναι νωρίς, πονάει το καλοκαίρι’ τι όμορφο τραγούδι! Πόσες ακόμα αποδείξεις θέλουμε για να πειστούμε ότι ήρθε το φθινόπωρο και μαζί του έφερε και μια πιο ρομαντική διάθεση.

 Σε περίπτωση που έχετε γνωρίσει κάποιο πρόσωπο και αναρωτιέστε που να προτείνετε να βγείτε για πρώτο ραντεβού ή είστε ερωτευμένος /η και θέλετε να πάτε κάπου με το άλλο σας μισό, σας έχω την ιδανική πρόταση! Πρόκειται για το L’arret du temps, ένα βιεννέζικο καφέ στην περιοχή των Ιλισίων. Η διακόσμηση είναι απίστευτη. Ωραία φωτιστικά εντυπωσιακές ταπετσαρίες, αναπαυτικά καθίσματα και καναπέδες. Ο χώρος πλαισιώνεται από jazz ρυθμούς σε απαλούς τόνους, δίνοντας στην ατμόσφαιρα του café ακόμα πιο ρομαντική όψη.

Το μαγαζί είναι συνήθως γεμάτο, γι’ αυτό σας συστήνω να καθίσετε στον επάνω όροφο που είναι πιο ήρεμα και θα είστε σίγουρα πιο άνετα. Θα σας ξεχάσουν λιγάκι οι σερβιτόροι, οι οποίοι τρέχουν να προλάβουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Στο ξύλινο vintage τραπεζάκι συνήθως αφήνουν μια πορσελάνινη ζωγραφιστή κανατούλα με παγωμένο νεράκι, όπως καταλάβατε είναι self service, μη μου πνιγείτε κιόλας! Να επιλέξετε το τραπεζάκι που κοιτάζει στο παράθυρο, με τις τεράστιες πολυθρόνες. Είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά!

Ο κατάλογος είναι εξαιρετικά πλούσιος τόσο σε ροφήματα όσο σε snacks και γλυκά. Οι σοκολάτες φαίνονταν ενδιαφέρουσες και υπήρχε μεγάλη ποικιλία από τσάγια. Εμείς επιλέξαμε ένα διπλό cappuccino (4,50 ευρώ), έναν espresso (2.50 ευρώ) και ένα cheesecake (6.00 ευρώ). Οι καφέδες σερβίρονται μέσα σε μεταλλικά δισκάκια στολισμένα με λευκά κεντήματα σε υπέροχα σερβίτσια. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, ειδικά το γλυκό! Ήταν ένα πολύ μικρό κομματάκι με σχεδόν αδιάφορη γεύση.

Είναι σίγουρα ένα πολύ ξεχωριστό μέρος που αξίζει να επισκεφθείτε και δικαιολογεί εν μέρει τις υψηλές τιμές του, αλλά καλό θα ήταν στις δύσκολες ημέρες που ζούμε να υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές!

 Ετυμηγορία: Απλά υπέροχο.. Εννοείται ότι θα πάτε!

Τιμές: καφέδες 2,50-4,50€, σοκολάτες 5,50 €, γλυκά 6 €

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;