Zaf all day café bar στο κέντρο της Αθήνας | Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Έχοντας πολύ καιρό να κατέβω στο κέντρο της Αθήνας για την άλλοτε καθιερωμένη βόλτα στα μαγαζιά και εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή καλοκαιρία, πήρα τηλέφωνο μια φίλη και πήγαμε να χαζέψουμε τις βιτρίνες. Μετά από πολύ ώρα περπάτημα και εντελώς εξαντλημένες βρεθήκαμε στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού. Διασχίσαμε τη στοά Πύρρου, γνωστή και ως στοά Τουρνικιώτη (είναι δίπλα από τα H&M, κοντά στην Καπνικαρέα) και βγήκαμε στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Ακριβώς στο τελείωμα της στοάς, την προσοχή μας τράβηξε το Zaf Café.

Όπως μάθαμε, πρόκειται για ένα σχετικά νέο καφέ με πολύ ξεχωριστή διακόσμηση. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι το café είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα και κάθε ένα διατηρεί διαφορετικό στυλ. Για τη διακόσμηση του έχουν χρησιμοποιηθεί παλιά υλικά και αυτοσχέδιες κατασκευές. Είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα μαγαζάκια του κέντρου, ιδανικό για να χαλαρώσετε και να πιείτε καφέ με την παρέα σας μετά τη βόλτα και τα ψώνια στο κέντρο της Αθήνας.

Το Zaf είναι ωραία επιλογή και για πιο αργά το βράδυ. Όπως είδα χαζεύοντας στον κατάλογο, έχει πλούσια λίστα από cocktails βασισμένα σε δικές τους συνταγές! Η μουσική ευτυχώς παίζει σε χαμηλούς τόνους κάτι που συνεχίζεται και τις πιο βραδινές ώρες.

Tip1: Οι AfroLab, μια κολεκτίβα μουσικών από όλο τον κόσμο με funky ρυθμούς που βασίζεται στην αφρικανική παράδοση, θα βρίσκεται στο πρώτο live του ZAF Bar την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου από τις 22.30.

Tip2: Διάβασα στην επίσημη σελίδα της Helmi, ότι πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση της νέας φθινοπωρινής και χειμερινής collection (“Autumn – Winter 2012-13”) στους υπέροχα διακοσμημένους χώρους του Zaf, από τον ταλαντούχο φωτογράφο Δημήτρη Καψάλη.

Ετυμηγορία: Με την πρώτη ευκαιρία σίγουρα θα ξαναπάω!

Ποτό: απλό 6 ευρώ, cocktail 8,5 ευρώ, καφέδες 2,50-3,50 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;