Πώς να ανακατεύεις το φαγητό στο τηγάνι

Από neolaia.gr Team 22 Οκτωβρίου 2012

Όλοι μας έχουμε προσπαθήσει να ταράξουμε το φαγητό στο τηγάνι ανεπιτυχώς, έστω και μια φορά.

Επειδή νομίζουμε ότι γινόμαστε σεφ πετώντας την ομελέτα για παράδειγμα στον αέρα (και μαζεύοντάς την μετά), ίσως πρέπει να μάθουμε μια μικρή συμβουλή. Το φαγητό δεν χρειάζεται να πηγαίνει πάνω-κάτω για να ανακατευτεί, αλλά μπρος-πίσω. Έτσι,τέρμα πια το πεταμένο φαγητό έξω από το τηγάνι και οι μαμάδες που φωνάζουν.

Δείτε και slow motion στο βίντεο! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ