Το καλύτερο ανατολίτικο φαγητό της Αθήνας: Raja jee

Το συγκεκριμένο άρθρο απευθύνεται μόνο στους σκληροπυρηνικούς.

Βράδυ Πέμπτης, μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα, είπα να την αποτελειώσω.

Ομόνοια 8:00 μ.μ. διασχίζουμε τη Σοφοκλέους. Το βασικότερο μειονέκτημα που έχει το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι η τοποθεσία που βρίσκεται. Είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνα και σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα μόνη μου εκεί έστω και μεσημέρι. Ταυτόχρονα όμως δίνει και μια αίσθηση ότι πρόκειται για αυθεντική ανατολίτικη κουζίνα. Μετά από λίγη ώρα περιπλάνησης εντοπίζουμε με λίγη δυσκολία το RajaJee. Οκ, το παραδέχομαι. Δε θα μπορούσε να είναι χειρότερα.

Μπαίνουμε στο μαγαζί, όσον αφορά το θέμα της καθαριότητας θα μπορούσα να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατο. Πολύ καλύτερο από πολλά ελληνικά σουβλατζίδικα. Η κουζίνα είναι ανοιχτή, αυτό είναι στα plus καθώς επιβεβαιώνεις ότι τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και είναι ευκολότερο να το εμπιστευτείς. Σε καμία περίπτωση ο χώρος δεν προβλέπεται για να δειπνήσεις εκεί. Απλά περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου, παίρνεις το φαγητό σου και πας σπίτι να το απολαύσεις.

Οι δυο κύριοι που ψήνουν και τυλίγουν τις πίτες είναι ευγενέστατοι και επαγγελματίες. Συζητήσαμε αρκετή ώρα μαζί τους, μας εξήγησαν υπομονετικά τι είναι το κάθε τι και μας βοηθήσαν να επιλέξουμε. Συνολικά πήραμε ένα φαλάφελ (1,80 ευρώ), μια πίτα με αρνί (2,20 ευρώ), μια πίτα με κοτόπουλο (2,20 ευρώ) και ένα ξινόγαλα (1,00 ευρώ). Όλα ήταν πολύ νόστιμα, αυτό που ξεχώρισα ιδιαίτερα ήταν η πίτα με το αρνί! Να πω ότι οι μερίδες είναι τεράστιες και πολύ χορταστικές.

Ετυμηγορία: Το αφήνω στην κρίση και το ρίσκο που θέλει να πάρει ο καθένας. Προσωπικά, έχω σκοπό να πάω ξανά.
Κουζίνα: ανατολίτικη
Τιμές: 3-5 ευρώ το άτομο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;