Το καλύτερο café της Αθήνας: Telescope

Από neolaia.gr Team 9 Οκτωβρίου 2012

Έρωτας με την πρώτη ματιά..

Τριάντα δευτερόλεπτα… τόσο δε λένε ότι χρειάζεται για να ερωτευτείς;
Είμαι σίγουρη ότι δε χρειάστηκα παραπάνω για να συνειδητοποιήσω ότι ερωτεύτηκα το Telescope. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο μαγαζί ένιωσα μια απίστευτη αύρα, και τότε κατάλαβα πως είχα βρει το στέκι μου.

Το μαγαζί βρίσκεται στο λόφο του Προφήτη Ήλια, στο Χαϊδάρι. Η πρόσβαση δεν είναι και τόσο εύκολή (μη με κυνηγάτε μετά ότι σας έστειλα στις ερημιές!) αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο.

Ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ όμορφος και περιποιημένος, η διακόσμηση εξαιρετική. Σε διάφορα σημεία του μαγαζιού υπάρχουν διασκορπισμένα 21 συνολικά τηλεσκόπια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χαζέψετε τη θέα. Το Telescope δεν έχει ωραία θέα, έχει την απόλυτη θέα, από το λιμάνι του Πειραιά έως και το Ολυμπιακό στάδιο. Όση ώρα απολαμβάνω τον καφέ μου έχω ένα μοναδικό αίσθημα ελευθερίας.

Όσες φορές έχω βρεθεί στο μαγαζί, έχει πάντα πολύ κόσμο. Σίγουρα θα δυσκολευτείτε να βρείτε ελεύθερο κάποιο από τα εξωτερικά τραπέζια. Παρόλα αυτά το service είναι πάντα ταχύτατο και οι σερβιτόροι χαμογελαστοί και ευγενέστατοι. Το Telescope διαθέτει και εστιατόριο, ιδανικό για ένα ρομαντικό δείπνο!

Έχω επισκεφθεί το μαγαζί σε όλες τις φάσεις της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η καλύτερη ώρα για να βρεθείτε εκεί είναι αργά το απόγευμα, πριν αρχίζει να νυχτώνει. Εκείνη την ώρα που το πορτοκαλί φως του ήλιου μπερδεύεται με το γαλάζιο του ουρανού και το φεγγάρι αρχίζει να παίρνει σχήμα.

Ετυμηγορία: Είμαι ήδη εκεί.. έστω και νοερά
Κουζίνα: ελληνική
Τιμές: 3,5 ευρώ οι καφέδες (μπράβο στο μαγαζί για τις χαμηλές τιμές του!!)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486