Tom Cruise | Εγκαταλείπει τη Σαϊεντολογία;

Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον ηθοποιό; Από τότε που μπήκε η Σαϊεντολογία στη ζωή του, κάτι δεν πάει καλά… Κατά τη γνώμη μου, ούτε και πριν πήγαινε δηλαδή, και για να φτάσει κάποιος να ασπαστεί αυτήν την… θρησκεία (;;) μάλλον είναι γενικό το θέμα. Το βασικό πρόβλημα όμως είναι πως ο Tom χρόνια τώρα υπερασπίζεται χωρίς φόβο και με πολύ πάθος μία αίρεση που το μόνο που έχει καταφέρει, είναι να του δημιουργήσει ολοένα και περισσότερα προβλήματα…

Η πρώην γυναίκα του, Nicole Kidman, αλλά και η πριν κάποια χρόνια κοπέλα του, Penelope Cruz, είχαν παλαιότερα δηλώσει πως η Σαϊεντολογία και οι πεποιθήσεις που τη συνοδεύουν είχαν κατά καιρούς δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους με τον ηθοποιό, που και στις δύο περιπτώσεις οδήγησαν τελικά σε αγεφύρωτα χάσματα. (Φημολογείται μάλιστα πως κάθε γάμος του Cruise πρέπει πάντα να παίρνει την έγκριση από την αίρεση!)

Τελευταίο κρούσμα, ο χωρισμός του ηθοποιού από την Katie Holmes, η οποία είδε τα χαρτιά του διαζυγίου ως τη μόνη διέξοδο από την πλύση εγκεφάλου και τη μόνη ευκαιρία να εξασφαλίσει στην κόρη της μία φυσιολογική ζωή (αμφίβολο βέβαια αυτό αν λάβουμε υπόψη μας ότι το παιδάκι το ντύνουν σαν την Queen Elizabeth και το βάφουν σαν την Paris Hilton) μακριά από τις επιταγές της Σαϊεντολογίας. Η Katie έπρεπε να προλάβει πριν η κόρη της κλείσει τα έξι της χρόνια, οπότε και θα άρχιζε η διαδικασία της διδασκαλίας και της μύησης. Δεν ήθελε με τίποτα να δει την κόρη της να ασπάζεται αυτές τις αρχές όπως συνέβη με τα άλλα δύο (υιοθετημένα) παιδιά του Tom.

Ο τελευταίος μάλιστα, φρόντιζε τόσα χρόνια να συναναστρέφεται μόνο Σαϊεντολόγους (ηθοποιούς και μη) ή να προσηλυτίζει όσους ήθελαν να είναι στη ζωή του! Αφού μύησε και τον καλό του φίλο John Travolta, πολλοί στράφηκαν εναντίον του όταν υπήρξαν φήμες πως ο Travolta άφησε τον αυτιστικό γιο του να πεθάνει, καθώς η Σαϊεντολογία δεν επέτρεπε εξωτερικές επεμβάσεις, δεδομένου ότι η βοήθεια θα ερχόταν μόνο με την πίστη! (και φυσικά δεν ήρθε ποτέ).

Ο Tom λοιπόν, άρχισε σιγά σιγά να αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό του στερεί την επικοινωνία με την κόρη του ενώ παράλληλα του εξασφαλίζει τον χλευασμό των συναδέλφων του, μειώνοντας τις ευκαιρίες του για νέους ρόλους στο Hollywood. Και επειδή είναι πρώτα ηθοποιός και μετά Σαϊεντολόγος (ας πάρουμε ένα λεπτό να εκτιμήσουμε αυτή τη φράση), αποφάσισε για πρώτη φορά στα χρονικά να αποσυρθεί από το φωτεινό μονοπάτι της πίστης!! Το αν θα το καταφέρει, ωστόσο, είναι μία άλλη ιστορία, δεδομένου ότι η αποχώρηση «πιστού» συνήθως συνοδεύεται από διασυρμό και επιθέσεις… Όταν βέβαια πρόκειται για τον Tom Cruise, που έχει τόσες «άκρες» στις φτωχογειτονιές του Hollywood, ούτε μύγα στο σπαθί του!

Άντε βρε, μία απόφαση είναι όλα…

Συντάκτρια | Κωνσταντίνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;