Μεξικάνικη κουζίνα | Εστιατόριο Rincon Mexicano

Viva la Mexicο…

Σήμερα έχω όρεξη για μεξικάνικη κουζίνα, και όχι δε θέλω να πληρώσω 14 ευρώ για να φάω ένα πιάτο που έχει λίγο από όλα…δηλαδή λίγο κιμά, λίγο καλαμπόκι, λίγα φασόλια, λίγα λαχανικά και λίγο cheddar. Τα τυλίγετε όλα αυτά τουρλού τουρλού σε μια tortilla και να το μεξικάνικο!!

Όταν θέλω να γευτώ αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις ένα είναι σίγουρο, θα επισκεφθώ τη Σενιόρα Ινές από τη Βέρα Κρουζ, στο Rincon Mexicano, όπου μαγειρεύει τα τελευταία χρόνια παραδοσιακές μεξικάνικες συνταγές για τους συμπατριώτες της. Είναι γεγονός ότι όσες φορές έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί, οι πελάτες είναι κυρίως Μεξικανοί. Αυτό το βάζω στα συν, καθώς κάτι θα ξέρουν παραπάνω για να τρώνε εκεί!!!

Όσον αφορά το χώρο, να είμαι ξεκάθαρη από την αρχή για να μην παρεξηγηθούμε μετά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σας εντυπωσιάσει. Είναι μικρός, 3-4 τραπέζια, θυμίζει πολύ μικρό οικογενειακό μεξικάνικο ταβερνάκι. Για του λόγου το αληθές βρήκα και μια φωτογραφία. Το καλοκαίρι βγάζουν τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο.

Το service του καταστήματος το επιμελούνται δυο λατινοαμερικάνες κυρίες, πολύ ευγενικές. Αν το μαγαζί δεν έχει κόσμο θα φάτε σχετικά γρήγορα, αν πάλι είναι γεμάτο, ε πάρτε καλού κακού κανένα nachos με guacamole να έχετε κάτι να ασχολείστε.

Και ναι, πλέον μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει όλα τα φαγητά του καταλόγου (μη φανταστείτε ότι είναι και κανένας τεράστιος κατάλογο). Θα αναφέρω μόνο τα αγαπημένα μου: La guapita- βραστές πατάτες με λιωμένο τυρί cheddar (3,50 ευρώ), Burrito με κιμά, συνοδεύεται με ρύζι και σαλάτα (4,00 ευρώ), Quesadillas με τυρί και σάλτσα (4,00 ευρώ), Chile con Carne- μοσχαρίσιος κιμάς με κόκκινα φασόλια, συνοδεύεται από nachos (5,00 ευρώ). Υπάρχουν και κάποιες μεξικάνικες σπεσιαλιτέ όπως το Mole Poblano- κοτόπουλο μαγειρεμένο με σοκολάτα και το Tamales De Elote- ζυμαρικά από αλεύρι καλαμποκιού με κοτόπουλο σε φύλλα μπανάνας (όχι τα φύλλα δεν τρώγονται.. σε περίπτωση που σας πέρασε από το μυαλό). Προσωπικά, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά μια δοκιμή αξίζει καθώς είναι δυο πολύ διαφορετικά πιάτα.
Να αναφέρω ότι κανένα πιάτο του καταλόγου δεν ξεπερνά τα 7 ευρώ.

Και επειδή μεξικάνικο χωρίς Margarita δε λέει… να αναφέρω ότι το μαγαζί σερβίρει Cocktail Margarita στα 4,50 ευρώ και super σπιτική Sangria στα 3 ευρώ το ποτήρι ή 6 ευρώ η κανάτα.

Ετυμηγορία: Το απόλυτο Value for Money μαγαζί. Βεβαίως να πάτε!!!
Κουζίνα: μεξικάνικη
Τιμές: 15 ευρώ το άτομο (με ποτό) 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;