3o Πολυσυνέδριο

3o Πολυσυνέδριο "Καινοτομία & Ανάπτυξη" 9/11 στην Θεσσαλονίκη

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, η δημιουργία και η προβολή καλών ειδήσεων δημιουργεί καλή ψυχολογία. Σκοπός του πολυσυνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελληνική Επιχειρηματικότητα εν μέσω της οικονομικής κρίσης

«Επενδυτικές Ευκαιρίες εν μέσω οικονομικής κρίσης. Χαμένες Ευκαιρίες και οι Προκλήσεις του Μέλλοντος» είναι το θέμα που θα αναπτύξουν οι περίπου 25 ομιλητές (από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο) στις εργασίες του 3ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη. Τιμώμενη χώρα θα είναι η Κύπρος. Στο πλαίσιο αυτό το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, έχει προγραμματίσει επιχειρηματική αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις θεματικές που θα αναπτυχθούν θα συμμετάσχουν και εκπρόσωπο από το χώρο του εμπορίου και του τουρισμού από την Κύπρο.

Ειδικότερα οι θεματικές είναι οι εξής:

  • «Επιχειρηματικές προοπτικές εν μέσω οικονομικής κρίσης». (Παρουσίας πανελλαδικής έρευνας για την επιχειρηματικότητα).
  • «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα»
  • «Η Θεσσαλονίκη ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ»
  • «Τουρισμός: Οι χαμένες ευκαιρίες και οι προκλήσεις του μέλλοντος»
  • «Ο ρόλος των δημοσιογράφων στα Νέα Μέσα»

Τα ka-business.gr θα βραβεύσει 4 επιχειρηματίες για την καινοτομία τους και για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Θα ακολουθήσει δεξίωση με τους ÉMIGRÉ.

Οι εργασίες του 3ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» θα μεταδοθούν ζωντανά -live streaming- στο web tv του ka-business.gr.

Το πολυσυνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη του ΣΕΒΕ, ΣΒΒΕ, ΔΕΘ ΑΕ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ, ΚΕΒΕ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους συνέδρους ενώ θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Porto Palace (λιμάνι) Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, από τις 9:00 – 21:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάντε Like στην ειδική σελίδα του neolaia.gr στο Facebook:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;