New Media Studies | Χώροι καινοτομίας και δημιουργικότητας!

Τα media δεν είναι κάτι άψυχο… Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους χώρους τους. Εκείνο που δίνει πνοή, διαφορετικότητα και εν τέλει δυναμική είναι το έργο που εκεί παράγεται. Στη New Media Studies, δίνεται ζωή σε ιδέες, που έχουν αξία. Έτσι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου είναι αληθινοί χώροι καινοτομίας και δημιουργικότητας, ανοιχτοί και διαθέσιμοι στους σπουδαστές συνεχώς για την πρακτική τους εξάσκηση από την πρώτη μέρα των σπουδών τους. Η φιλοσοφία όλων των επικεφαλής και κυρίως του Σταμάτη Μαλέλη είναι οι εγκαταστάσεις να μην αποτελούν έναν «αποστειρωμένο» χώρο στημένης παραγωγής φοιτητών αλλά ένα ζωντανό χώρο που να δίνει ευκαιρίες στους φοιτητές να τελειοποιούνται τεχνικά κι επαγγελματικά δουλεύοντας στον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ταυτόχρονα να μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση.

Οι σπουδαστές ζουν την αληθινή εμπειρία της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των online media από την 1η μέρα σπουδών τους. Χρησιμοποιώντας την προσωπική μαγνητική κάρτα εισόδου, μπορούν να ζήσουν την ένταση της αίθουσας σύνταξης των ειδήσεων, να παρακολουθήσουν γυρίσματα, αλλά κι όταν έχουν περάσει στη διαδικασία της πρακτικής εξάσκησής τους να χρησιμοποιούν τις αίθουσες σύνταξης με τον δικό τους υπολογιστή και κωδική πρόσβαση στα προγράμματα Avid, να βγαίνουν για ρεπορτάζ με τα συνεργεία και εν συνεχεία να μοντάρουν τα βίντεό τους, να παίρνουν μέρος στις συσκέψεις των εκπομπών ή των ειδήσεων, να κάνουν control από το control room ή να βγαίνουν στον αέρα από τα green rooms ή τα στούντιο. Στη New Media Studies η αληθινή εμπειρία της τηλεόρασης του ραδιοφώνου και των online media είναι βιωματική πραγματικότητα κι όχι υπόσχεση.

Στην υπηρεσία τους είναι και τα ραδιοφωνικά στούντιο. Μάλιστα οι σπουδαστές μπορούν να κάνουν δική τους ραδιοφωνική εκπομπή, σε δική τους ιδέα, με δική τους μουσική επιμέλεια και χειρισμό κονσόλας, μετά την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής γνώσης στα υπερσύγχρονα στούντιο του web radio…

2 portal κι ένα site είναι ανοιχτά για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την εμπειρία του Digital Journalism, αξιοποιώντας όλη τη δυναμική του internet και των social media στη δημοσιογραφική έρευνα.

Ένα υπερσύγχρονο στούντο για το live channel το πιο ζωντανό webtv στα Ελληνικά media δίνει την αληθινή ευκαιρία της τηλεόρασης στους σπουδαστές σε θέσεις κλειδιά εμπρός και πίσω από τις κάμερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
0'
72 - 77
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;