Στη New Media Studies οι καθηγητές σου γίνονται μέντορές σου…

Η φιλοσοφία της New Media Studies βασίζεται στην καλλιέργεια ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, στη δημιουργία των Αυριανών Ηγετών της δημοσιογραφίας. Στόχος είναι το επίπεδο σπουδών, τόσο από την ακαδημαϊκή ζωντανή γνώση όσο κι από την πρακτική εξάσκηση να δημιουργήσει έμπειρους δημοσιογράφους με ήθος και όραμα, που να μπορούν με την προσωπικότητα και το έργο τους να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στα media και να διατελέσουν φορείς αλλαγής.

Οι καθηγητές λειτουργούν, πραγματικά, σαν μέντορες. Είναι όλοι εν ενεργεία καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Επικεφαλής ο Σταμάτης Μαλέλης, ο άνθρωπος που άλλαξε το τοπίο των media στην Ελλάδα, διδάσκει καθημερινά στη Σχολή του, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους σπουδαστές. Πλάι του βρίσκεται ένα ολοκληρωμένο επιτελείο από καταξιωμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους, αλλά κι άλλους επαγγελματίες στο χώρο της τηλεόρασης, τεχνικούς, σκηνοθέτες, ηχολήπτες, μοντέρ, παραγωγούς, διευθυντές παραγωγής σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Αντίστοιχα στον κλάδο ραδιοφώνου, καθηγητές ορθοφωνίας, μουσικοί παραγωγοί, djs, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, μυούν τους σπουδαστές στο μαγικό κόσμο των ερτζιανών αλλά και των νέων τεχνολογιών του web radio.

Όλοι οι διδάσκοντες χαρακτηρίζονται από πάθος για τη δουλειά τους αλλά και για τη βαθιά γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό τους. Για το λόγο αυτό η nms είναι στο πιο ψηλό επίπεδο και στις σπουδές digital media, internet & social media. Στη new media studies ζεις πράγματι μια συγκλονιστική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή σου για πάντα αφού βρίσκεσαι στην καρδιά των νέων τεχνολογιών, των πιο σύγχρονων υποδομών της αγοράς και κυρίως ανάμεσα σε καθηγητές που ήδη έχουν κατακτήσει τη νέα εποχή στην επικοινωνία και τα media. Internet και Social Media έχουν επηρεάσει δραματικά την ταχύτητα και την επιρροή της είδησης, για να μπορείς , λοιπόν, να παίζεις ηγετικό ρόλο στο μέλλον των media και της επικοινωνίας οφείλεις να μάθεις τη γλώσσα του internet από τους κορυφαίους.

Οι καθηγητές της New Media Studies, φιλοδοξούν μαζί με τους σπουδαστές να χτίσουν το New Media Studies Journalism Standard, αυτό που κάθε επαγγελματίας και απόφοιτος θα έχει στόχο να αποκτήσει, έτσι εκτός από τον επαγγελματισμό και τις επιτυχίες τους χαρακτηρίζονται κι από όρεξη να αναζητήσουν τα νέα μυαλά, για διαφορετικές φιλοσοφίες ατόμων που θα είναι ικανά να επανδρώσουν καταξιωμένες θέσεις στo αύριο των media και της επικοινωνίας γενικότερα.

δελτίο τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;