Η πιο δυναμική παρουσία στις σπουδές media, έχει την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη

H New Media Studies ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη στις σπουδές δημοσιογραφίας, Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και Internet, αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό αφού στα δυνατά της χαρτιά εκτός από την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη, βρίσκεται ένα πολύ ενισχυμένο νέο πρόγραμμα σπουδών, εστιασμένο στη ζωντανή γνώση και κυρίως στην πραγματική πρακτική εξάσκηση, από την 1η μέρα σπουδών.

Οι θέσεις -αν κι είμαστε ακόμη στις αρχές του Σεπτέμβρη είναι περιορισμένες- καθώς η φιλοσοφία της σχολής είναι να μην ξεπερνιέται ένας συγκεκριμένος αριθμός σπουδαστών, προκειμένου το υψηλό επίπεδο σπουδών και η ρεαλιστική εφαρμογή της πρακτικής εξάσκησης στις εγκαταστάσεις του ομίλου Star να υλοποιούνται απρόσκοπτα και να μην παραμένουν υποσχέσεις. Συγκεκριμένα στόχος της New Media Studies είναι να δημιουργήσει ολοκληρωμένες προσωπικότητες στο χώρο των Media και να προετοιμάσει τους αυριανούς ηγέτες της δημοσιογραφίας. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι, περνούν από συνέντευξη όπου εκθέτουν τους προσωπικούς τους στόχους και τα οράματά τους για το μέλλον και τη σταδιοδρομία τους. Οι καλύτεροι επιλέγονται και στη συνέχεια εγγράφονται. Η διαδικασία αυτή, άλλωστε, είναι έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας της New Media Studies, πως η καριέρα σου ξεκινά από την 1η στιγμή…

Στη New Media Studies δεν δίνονται υποσχέσεις, αλλά αληθινές ευκαιρίες εξέλιξης. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της είναι ταυτόχρονα το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών και τη εξάσκηση που γίνεται σε αληθινές συνθήκες εργασίας από την αρχή των σπουδών. Η εμπειρία που οι απόφοιτοι της New Media Studies έχουν αποκτήσει είναι ανεκτίμητη. Έχοντας εργαστεί ανάμεσα σε εν ενεργεία επαγγελματίες των media, στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα on line media, μπορούν να εργαστούν σε οποιαδήποτε αίθουσα σύνταξης ειδήσεων, εκπομπών, site και portal καθώς κι εντύπων.

Στη New Media Studies οι σπουδαστές εκπαιδεύονται εκτός από ακαδημαϊκά κι επαγγελματικά κυρίως ως προσωπικότητες προκειμένου να μην αναλώνονται στην αναζήτηση αλλά συντονισμένοι στο νέο πετυχημένο μοντέλο να προσελκύουν τις ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξη τους. Δεν κάνουν λόγο για απορρόφηση στην αγορά εργασίας αλλά το χτίσιμο μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας κι ενός ανταγωνιστικού για τις σημερινές απαιτήσεις επαγγελματία που έχει το προβάδισμα να κατακτήσει την καριέρα των ονείρων του.

Ξεκινώντας από την 1η και πολύ σημαντική ευκαιρία που δίνει η New Media Studies κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, όπου οι 3 πρώτοι υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον όμιλο επιχειρήσεων του ομίλου Star.

Τι σημαίνει λοιπόν πραγματικές ευκαιρίες εξέλιξης;

Μια σειρά από ενέργειες που υλοποιούνται καθ’ όλη την ακαδημαϊκή παρουσία των σπουδαστών στη new media studies εξασφαλίζει την καριέρα τους:
Guest speakers, όπου κορυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς από άλλα media κι επιχειρήσεις σε ωριαίες συναντήσεις αναλύουν τις νέες τάσεις στα media και στις συναφείς επιστήμες με στόχο τη ζωντανή και σφαιρική γνώση των σπουδαστών. Με το Stronger CV η New Media Studies εκπονούν μια σειρά από στοχευμένα κι εξειδικευμένα σεμινάρια. Ο στόχος είναι η ανταγωνιστική και πετυχημένη παρουσία των αποφοίτων, άρα με μια σπάνια εξωστρέφεια η NMS, αναθέτει στους κορυφαίους εκπροσώπους συναφών κλάδων με τα Media,διαφημιστές, επικοινωνιολόγους, στατιστικούς αναλυτές, image makers, στυλίστες κοκ να δώσουν ειδικευμένη κατάρτιση. Η καινοτομία συνεχίζεται με τα Career Trips…

Επισκέψεις των σπουδαστών σε εγκαταστάσεις Media εκτός Ομίλου στο πλαίσιο των συνεργειών προκειμένου οι νέοι να έχουν σφαιρική εμπειρία από την αγορά των Μέσων στην Ελλάδα καθώς και εκπονούνται και ταξίδια σε διακριτούς ομίλους εκπαίδευσης σε Τομείς Νέων Μέσων κι Επικοινωνίας στο Εξωτερικό, μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα και Εστιασμένες σε Υπηρεσίες Προηγμένης Επικοινωνίας Εταιρίες. Έτσι έρχονται σε επαφή με διαφορετικές φιλοσοφίες, χτίζουν ατζέντα και προσωπικές επαφές. Η New Media Studies πρώτη φορά στην Ελλάδα , δημιουργεί τον καινοτόμο θεσμός Career Forum. Πρόκειται για μια ετήσια εκδήλωση που σκοπό έχει την διασύνδεση της αγοράς εργασίας με τους νέους επαγγελματίες της New Media Studies με αμφίδρομες επιρροές κι οφέλη. Εκεί, τα κυριότερα ΜΜΕ αλλά και από τμήματα δημοσίων σχέσεων εταιριών, στελέχη Marketing, Opinion Leaders και Πρωτοπόροι Consultants στα New Media γνωρίζονται με τους νέους μέσω συνέντευξης έχοντας ταυτόχρονα αξιοποιήσει τη δυνατότητα της New Media με το Media ID File, όπου κάθε νέος έχει οργανωμένο Portfolio και επαγγελματικό CV με όλα όσα έχει εκπονήσει στην εμπειρία του στη New Media.

Πράγματι, δεν πρόκειται για μια ακόμη σχολή Δημοσιογραφίας, αλλά για μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή σου για πάντα.

δελτίο τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;