New Media Studies | Ζήσε μια εμπειρία ζωής στα media

Στη New Media Studies ζεις μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή σου για πάντα. Ζεις την αληθινή πρόκληση της δημοσιογραφίας. Συνειδητοποιείς πως δεν είναι μια ακόμη δουλειά, πως μια ιστορία σου, ένα κείμενο σου, ένα ρεπορτάζ σου που θα βγει στον αέρα επηρεάζει ασύλληπτα εσένα και όσους το δουν, το ακούσουν ή το διαβάσουν.

Γι’ αυτό στη New Media Studies μαθαίνεις να σκέφτεσαι διαφορετικά, άρα να γράφεις και να επικοινωνείς διαφορετικά. Οι καθηγητές στη New Media Studies, αντιμετωπίζουν τους σπουδαστές σαν ξεχωριστές προσωπικότητες. Στοχεύουν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας. Αξιοποιούν τα ταλέντα και τις δεξιότητες, πάνω από όλα, όμως, όραμα τους είναι να καλλιεργήσουν το Ήθος. Γι’ αυτό και λειτουργούν σαν μέντορες που σε εμπνέουν να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Κατάκτησε την εμπειρία του TV Broadcasting. Ζήσε τη μαγεία του Ραδιοφώνου.

Μάθε να τοποθετείς σωστά τη φωνή σου με τα προσωπικά μαθήματα ορθοφωνίας. Ζήσε την μοναδική εμπειρία της ραδιοφωνικής εκπομπής. Φόρεσε τα ακουστικά σου, βάλε μουσική, φτιάξε playlist και jingles, φιλοξένησε καλεσμένους, κάνε on air live συνέντευξη, μάθε πως γίνονται τα ραδιοφωνικά ένθετα και άκου τον εαυτό σου στον αέρα.

Βγες από την εμβέλεια των fm και μάθε τα μυστικά του web radio, κάνε ακροατές σου όλο τον πλανήτη, με τη βοήθεια του internet.

Ζήσε μια εμπειρία ζωής στα media.

Στη New Media Studies η αξιοκρατία κι η διάκριση των καλύτερων εξασφαλίζουν την ευκαιρία στους 3 πρώτους να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον όμιλο Star.

δελτίο τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;