Ναταλία Δραγούμη |

Η Ναταλία Δραγούμη επιμένει στις αρχικές δηλώσεις, πως το “δωράκι” iPhone της το χάρισε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής και παράλληλα διαψεύδει πως ισχυρισμούς ότι δέχθηκε και χρυσαφικά.

Μάλιστα σε δηλώσεις της πριν από περίπου μία εβδομάδα η Ναταλία Δραγούμη υποστήριξε πως ο Γιάννης Παντής της είχε κάνει αυτό το δώρο ως συμβολική πράξη αβροφροσύνης, ενώ παράλληλα ο ίδιος ο αντιπρύτανης την διέψευσε, υποστηρίζοντας πως το επίμαχο iPhone το είχε χαρίσει εν αγνοία του ιδρύματος, ο κ. Γιώργος Δημητριάδης, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος, διευθυντής του καταστήματος εμπορικών ειδών του ΑΠΘ «Λογότυπος».

Ωστόσο ο αντιπρύτανης για τον οποίο και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση με απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Ευάγγελου Μπακέλα, υποστηρίζει πως ο ίδιος είχε ζητήσει να χυθεί άπλετο φως, στην υπόθεση με το iPhone της ηθοποιού μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του.

Ακόμη με νέες δηλώσεις της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Ναταλία Δραγούμη διαψεύδει τον αντιπρύτανη αναφέροντας πως

«Το iPhone μου το έδωσε ο αντιπρύτανης. Σας το είπα και την προηγούμενη Κυριακή» και συνεχίζει: «Το κινητό μου το δώρισε ο κ. Παντής και όχι ο κ. Δημητριάδης».

Τέλος η ηθοποιό για τα χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ που χρεώθηκαν και πάλι στο κατάστημα εμπορικών ειδών του ΑΠΘ “Λογότυπος”, αναφέρει:

«Δεν έχει καμία βάση αυτό που λέει ο αντιπρύτανης ότι δηλαδή πήρα δώρο από τον κ. Δημητριάδη χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;