Διασκέδαση | Δείτε τα καλύτερα cocktail bars της Αθήνας

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε εσάς που έχετε ξεμείνει στην Αθήνα, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες και οι τελευταίοι κάτοικοι της πρωτεύουσας επρόκειτο να την εγκαταλείψουν. Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να δείτε τα πιο “hot” μέρη της πρωτεύουσας για να απολαύσετε ένα δροσερό cocktail.

Αν βρίσκεστε στο κέντρο και πιο συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι εκεί θα βρείτε τον πιο γνωστό κήπο της περιοχής. Στο βάθος κήπος ονομάζεται το μαγαζί και αν περάσετε από εκεί μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το εκπληκτικό mojito. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και το Talor made ένα μοναδικό μαγαζί στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, σας περιμένει να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία σε καφέ, τσάι και cocktails.

Αν ψάχνετε ένα cocktail bar με θέα στην Ακρόπολη τότε η καλύτερη επιλογή είναι το Sole e Luna.  Από το 2007 στην οδό Πραξιτέλους θα βρείτε το Key bar, απολαύστε μοναδικά cocktails στο μοναδικό περιβάλλον του.

Αν βρίσκεστε στα βόρεια προάστια το Χαλάνδρι φιλοξενεί δυο από τα αγαπημένα μου cocktail bars. Το ένα είναι το Think positive και το άλλο είναι το σπίτι, αν μένετε στην περιοχή σίγουρα θα τα έχετε επισκεφτεί. Πιο δίπλα στην Αγία Παρασκευή θα βρείτε το AlcoHole όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα cocktail με θέα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Τέλος στο Μαρούσι θα βρείτε το Route 215, ένα εστιατόριο, cocktail bar σας προτείνω να δοκιμάσετε ένα passion mojito.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;