Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε οικογένεια και τους εγκατέλειψε

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Μοτοσικλετιστής παρέσυρε δύο 7χρονα παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και τη μητέρα τους προσπαθώντας να περάσει ένα κόκκινο φανάρι.

Παρόλο που η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή αντί να βοηθήσει την άτυχη οικογένεια. Αυτόπτες μάρτυρες, περιγράφοντας το συμβάν, κάνουν λόγο και για δεύτερο ατύχημα με τον ίδιο υπαίτιο, λίγα μέτρα πριν από το μοιραίο φανάρι. Ο μοτοσικλετιστής χτύπησε έναν ποδηλάτη και από τη βιασύνη του να φύγει δεν πρόλαβε να αποφύγει την οικογένεια που πέρναγε τον δρόμο.

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τη μηχανή, η οποία ήταν στο όνομα του πατέρα του δράστη. Τελικά επρόκειτο για έναν 21χρονο μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού που εγκατέλειψε τον τόπο των ατυχημάτων από φόβο.

Και οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται με την κατάσταση της μάνας και του αγοριού να είναι σοβαρή από τα πολλαπλά κατάγματα που υπέστησαν ενώ το κοριτσάκι κατάφερε να γλιτώσει κάποιο σοβαρό χτύπημα και δείχνει καλή κλινική συμπεριφορά.

Ο υπαίτιος κρατείται και την υπόθεσή του πρόκειται να αναλάβει η ναυτονομία και ύστερα το ναυτοδικείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;