Με φόντο τη μαγική φύση του Καρπενησίου, το “En ‘Oresi” Festival, ένα φεστιβάλ με ορεινό χαρακτήρα, θα φιλοξενηθεί για δεύτερη χρονιά στις 11, 12 & 13 Αυγούστου στον καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου. 

«Εν Όρεσι» σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά “στα βουνά” και σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι και παράλληλα προσκαλεί τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους, να συμμετέχουν σε μία μοναδική πολιτιστική γιορτή!

Ο χώρος του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το πυκνό ελατόδασος που το περιστοιχίζει θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους κατασκηνωτές του festival, αποδεικνύοντας ότι το Καρπενήσι είναι ιδανικός τόπος ξεκούρασης και διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου.

Το «En ‘Oresi» festival, πραγματοποιείται με τη συνδρομή γνωστών ονομάτων της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Το πρόγραμμα εμφανίσεων των καλλιτεχνών φέτος διαμορφώνεται ανά ημέρα ως εξής:

Σάββατο, 11 Αυγούστου:  Πετρολούκας Χαλκιάς “Τρεις γενιές κλαρίνο. Παππούς-Παιδί-Εγγόνι”.

Κυριακή, 12 Αυγούστου: Γιάννης Κότσιρας.

Δευτέρα, 13 Αυγούστου: Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε! Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

  • Γενική είσοδος ανά ημέρα (προπώληση):  12 ευρώ
  • Στο Ταμείο:  15 ευρώ
  • Εισιτήριο τριημέρου με δωρεάν camping30 ευρώ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;