Τελικός EURO με delivery online και free μπύρες, γιατί μπορούμε!

Άκου πως έχει το πράγμα: Στο Ελλάδα – Γερμανία, είπα να πάρω τηλέφωνο κάποιο delivery για greek souvlaki, αλλά μετά από 10′ που έκανα προσπάθειες, δεν έπιασα γραμμή σε κανένα local σουβλατζίδικο. Έμεναν 5′ για να αρχίσει ο αγώνας και λέω δεν πειράζει, θα πάρω local πιτσαρία. Όταν τελείωσε η τηλεφωνική αναμονή, ο αγώνας είχε ήδη ξεκινήσει. Παράγγειλα και περίμενα. Το παιχνίδι, τελείωσε στις 23:35. Η πίτσα, ήρθε στις 23:55.

Πρόβλημα; Ε ναι, πρόβλημα! Και το neolaia.gr, υπάρχει εδώ για να δημιουργεί, ή για να λύνει προβλήματα στους φοιτητές; (μην απαντήσεις φίλε αναγνώστη, είναι ρητορικό).

Πως λύνουμε το πρόβλημα λοιπόν; Με μία συνεργασία που ξέρουμε πως θα χρησιμοποιηθεί τα μάλα από όλους (μας). Η πλατφόρμα του e-food ενσωματώνεται στην εύρεση delivery που θα βρείτε στην πλευρική στήλη του neolaia.gr, για να δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα εύρεσης τηλεφώνου για παραγγελία από delivery!

Οπότε απόψε τι κάνουμε; Μπαίνουμε στην εύρεση delivery του neolaia.gr, παραγγέλνουμε online για τον τελικό σε λιγότερο από 1′ και κερδίζουμε και 6 μπύρες δώρο για παραγγελίες άνω των €25 από τα εστιατόρια με το σηματάκι offer! Πόσο μπροστά; Πόσο;

ΥΓ Και άσε τους άλλους να ψάχνουν τηλέφωνο….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;